Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Válassz egy szárnyat és tudd meg melyik angyal segít téged!

Válassz egy szárnyat és tudd meg melyik angyal segít téged!

Életünkben sok fizikai és szellemi segítőnk van, akik támogatnak minket az utunkon. Közöttünk vannak családtagok, barátok, kollégák, tanácsadók és spirituális segítők is. A következőkben kiderül, hogy neked ki az arkangyalod.

A fenti képen 4 pár angyalszárnyat látsz. A dolgod nem más, mint kiválasztani azt az egyet, amelyik a leginkább megérinti a bensődet.

1 – Rafael arkangyal

Az egészségügyi problémák esetén jelent nagy segítséget. Emellett azokat is támogatja, akik sokat utaznak. A színei a lila és a sárga. Használj ánizst vagy levendulát, hogy kapcsolatot teremthess vele.

2 – Mihály arkangyal

Védelmezi azokat, akik valamilyen szolgáltatás nyújtással foglalkoznak, mint az egészségügyben, vendéglátásban, szórakozató iparban, szépségiparban, építőiparban stb., dolgozók. Szintén segít azokban az időkben, amikor fejlődésre van szükség. Megszabadít a félelemtől és a kétségtől és megvéd a negatív behatásoktól.

A színe a piros és az arany. Használj tömjént vagy mirhát, hogy kapcsolatot teremthess vele.

3 – Gabriel arkangyal

A lélek védelmezőjeként ismert. A hírvivőket, tanítókat, írókat, tanárokat, stb. védelmezi. Ugyanakkor segíti azokat az embereket, akik gyermeket szeretnének nemzeni vagy adoptálni.

A színe a kék és a narancs. Használj jázmint, hogy kapcsolatot teremthess vele.

4 – Uriel arkangyal

Segít kapcsolatot teremteni őseinkkel, békét és igazságosságot hoz és segít megtisztítani az elménket, megoldani a problémáinkat. A bölcsesség és a filozófia angyala, amely beragyogja elménket intuíciókkal és új ötletekkel.

A színe a barna és a zöld. Használj kamillát és szantálfát, hogy kapcsolatot teremthess vele.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...