Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egy sárkányt és fedezd fel, hogy mit rejt a tudatalattid

Válassz egy sárkányt és fedezd fel, hogy mit rejt a tudatalattid

A sárkány világszerte az egyik legnépszerűbb és legmaradandóbb mitológiai figura mind közül. A történelem során több szerepben is feltűntek, úgy, mint hasznos és védelmező alakok, ugyanakkor néhol veszélyes és ártó lények. Javarészt attól függött ez a leírás, hogy milyen volt a belső világa az elképzelőnek.

A következő teszt segítségével te is megismerheted, hogy mit rejt a tudatalattid és ehhez csupán annyit kell tenned, hogy kiválasztod a képen látható nyolc sárkány közül azt, amelyik elsőként megragadja a tekintetedet.

#1 SÁRKÁNY – Megszorítások

Küzdesz azért, hogy végre szabad légy, bármilyen korlátozásban is kelljen élned. Ennek a frusztrációnak minden adandó alkalommal hangot is akarsz adni. Valami vagy valaki azonban akadályoz abban, hogy úgy fejezd ki magad, ahogyan szeretnéd. Az egyik legnagyobb gondod, hogy úgy érzed, senki nem érti meg a gondodat.

#2 SÁRKÁNY – Kettősség és zavar

Örökösen két világ közé vagy beszorítva, az üllő és a kalapács közé. Nehezen döntesz bármiről is anélkül, hogy ne éreznéd magad nyomás alatt. Mindig olyan helyzetekkel találod szemben magad, ahol őrületesen nagy a dilemma, mint például két barát között dönteni, akik nem kedvelik egymást. Amire vágysz az az, hogy a többiek is megértsék, hogy te nem vagy közbenjáró és hogy a döntéseidet mostantól csak a saját javadra vagy hajlandó meghozni.

#3 SÁRKÁNY – Rutin

Nehezedre esik változtatni azért, hogy jobb legyen és valami újba belefogni, újrakezdeni valamit. Kényelmes számodra a rutin és habár a monotónia néha kihoz a sodrodból, még mindig előnyben részesíted az ismeretlennel szemben. Ideje kilépned a komfortzónádból és élned az életed. Üdvözöld az ismeretlent és kezdj el végre igent mondani ott, ahol eddig csak nemet mertél.

#4 SÁRKÁNY – Titkok

Nagy titkot őrzöl magadban. Tettél valamit a múltban, ami miatt szégyelled magad és úgy érzed, soha nem mondhatod el senkinek, mert azt gondolod, hogy nem értenének meg téged. Ez a titok belülről emészt fel, mégis félsz felfedni. Meg kell találnod a bátorságod, hogy megkönnyebbülhess végre.

#5 SÁRKÁNY – Kifejezetlen szerelem

A te gondod az, hogy nem mered kifejezni az érzéseidet egy ember felé, akit szeretsz. Úgy esel szerelembe, hogy azt senki nem veszi észre. Az érzéseidet megtartod magadnak, és amikor a szerelmed tárgya közelít, rideg vagy, mert önbizalomhiányban szenvedsz. Ha egy nap végre meg mered mutatni ennek a személynek, hogy hogyan érzel iránta, a boldogság is az életedbe léphet.

#6 SÁRKÁNY – A meg nem értett művész

Vonzódsz a művészetek világához vagy szenvedélyes kreatív alkotó vagy. Tudod, hogyan fejezd ki magad egy művön keresztül, legyen az bármi, ám másoknak mégis nehezére esik megérteni, hogy mit akarsz közölni. Túl sok kódnyelvet, talányt, absztrakt kifejezési módot alkalmazol. Néha már te sem érted, hogy mit akarsz mondani valójában. Ahhoz, hogy egyszerűbben fejezd ki magad, hagyd letisztulni az elmédet néhanap.

#7 SÁRKÁNY – Őszinteség

Nagyon őszinte személy vagy. Néha túlságosan is. Nem tudod, hogyan hazudj és nem is szeretsz elhallgatni dolgokat mások elől. A barátaid számára egy nagyon eredeti figura vagy, aki azonban túl nyers időnként. Próbálj több kedvességet vinni a szavaidba, hiszen egy-két melegszívű gesztus van, hogy falakat képes ledönteni. Nem kell örökösen a brutális őszinteségre hajtani.

#8 SÁRKÁNY – Tökéletesség

Folyamatosan azért küzdesz, hogy elérd a tökéletességet, még akkor is, ha mások éjt nappallá téve hangoztatják neked, hogy az nem létezik. Nagyon tudatos személy vagy, aki a munkában és a magánéletben is mindent alapos megfontolások mentén visz véghez. Elég volna, ha a tőled telhető legjobbat hoznád ki magadból és közben nem éreznél őrjítő nyomást magadon. Nincs olyan, hogy tökéletes, de az már épp elég, hogy jobb, mint addig.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...