Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egy nap szimbólumot! Érdekes rejtett tulajdonságaidra derül fény!

Válassz egy nap szimbólumot! Érdekes rejtett tulajdonságaidra derül fény!

Hirdetés

A Nap mindig is különleges helyet foglalt el a vallásban, a kultúrában, az emberiség és lényegében az egész világ történetében. A választásaink sokat elárulnak rólunk, főleg, ha jelentős szimbólumok közül kell egyet kiemelnünk.

Ebben a tesztben annyit kell tenned, hogy megtekinted a fentebb látható képen lévő nap szimbólumokat és kiválasztanod a szívednek legkedvesebbet. Nem kell elhamarkodottan döntened, a részletekben rejlik a titok. Ezután olvasd el az adott sorszámhoz tartozó leírást!

Hirdetés

1.

Egyedi személyiségvonásod, hogy mindig pozitív vagy és keresed a lehetőséget, hogy a legteljesebb módon élhesd meg a pillanatot. Nem könnyű téged elkedvetleníteni. A pohár számodra határozottan félig teli! Az élethez való hozzáállásod miatt vonzod magadhoz az embereket.

2.

Két dolog igazán fontos számodra. A személyes tér és a mások általi tisztelet. Introvertált típus vagy, viszont ez nem jelenti azt, hogy elzárkózol az emberektől, csak nehezebb téged elérni. Olyan egyszerű tulajdonságokat értékelsz, mint a kedvesség, becsületesség és őszinteség. Mindig ott vagy, ha a szeretteidnek szüksége van rád.

3.

Okos vagy, nagyon kíváncsi és bátor, ha új kalandokról és ismeretek megszerzéséről van szó. Nagyon őszinte és nyitott vagy embertársaid felé és mindig megosztod a véleményedet másokkal. Született vezető vagy, kollégáid feltétel nélkül követnek.

4.

Személyiséged védjegye végtelen energiád és nyughatatlanságod. Egyszerre száz ötlet tolul az elmédbe, mindig hajlandó vagy szembenézni az új kihívásokkal és felvillanyoz, ha valami ismeretlen dolgot próbálhatsz ki. Egyszerűen szerelmes vagy az életbe.

5.

Arra születtél, hogy másoknak segíts megoldani a problémáikat. Szeretsz támogatást nyújtani a rászorulóknak és bár néha úgy tűnhet, hogy hősiesség komplexusod van, mégis ki más lenne jobb a világ megmentésére, mint te? Fénysugár és inspiráció vagy mások számára.

6.

Azok, akik ezt a napot választják jókedvű és szórakoztató emberek, akik élvezik az élet minden apró örömét. Számodra minden eléd kerülő akadály egy újabb lecke, amit meg kell oldanod az utadon. Nem félsz az építő kritikától és mindig szívélyes vagy másokkal.

7.

Az új célok mindig könnyen inspirálnak téged és képes vagy akármeddig elmenni, hogy elérd őket. Valójában annyi célt fektetsz le magad elé, hogy talán egy élet is kevés lenne teljesíteni őket. Érdemes kitalálnod, hogy melyek a legfontosabbak. Nagyon pozitív hatással vagy másokra.

8.

A türelmed irigylésre méltó. Nem vagy haragtartó és nem könnyű téged megsérteni. Hihetetlenül érett lélek vagy, aki szereti átgondolni a dolgokat és kikerülni a hiba lehetőségét. Bár nagyon fontos számodra a szíved szava, legtöbbször a racionális elméd kezében van az irányítás.

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...