Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egy motívumot és ismerd meg a 2019-es éved vezérelvét

Válassz egy motívumot és ismerd meg a 2019-es éved vezérelvét

Hirdetés

Azt hiszem, abban sokan egyetérthetünk, hogy jó magunk mögött tudni a 2018-as évet, de vajon a 2019 mit tartogat számunkra? Nos, minden egyes év megtanít minket valamilyen értékes leckére és az idei sem lesz kivétel. 

Lássuk, hogy mi lesz a 2019-es év vezérelve! Hogy megtudd, számodra ez mit jelent, válassz a fenti képen látható 3 motívum közül egyet. Nem kell sokat mérlegelni, csak bökj rá arra, amelyik első pillantásra megérint.

Hirdetés

1# Tökéletes irányvonal

Ha az elmúlt időszakban kicsit jobban megfigyelted magad, akkor észrevehetted, hogy némileg másfajta emberek és lehetőségek kezdtek el vonzani. Egy sokkal tágabb tudatállapotba és hiedelemrendszerbe léptél be, amely támogat abban, hogy öröm, szeretet és siker árasszon el.

A vonzás törvénye örökké működik, és végre megünnepelheted, hogy az életed a megfelelő irányba indult el, amelynek során elérheted mindazt, amire eddig tiszta szívedből vágytál.

2# Helyes cselekedet

A szellemed arra int, hogy nem kell minden egyes kaotikus beszélgetésben, vitában és összetűzésben részt venned, ahová “meghívást” kapsz. Ugyanakkor nem is kell, hogy átvedd mások negatív rezgéseit és leutánozd a reakcióikat.

Természetesen nem könnyű mindig megőriznie az embernek a hidegvérét, hiszen oly sok impulzus ér minket nap, mint nap, azonban ebben az évben képes leszel elérni a tudatosságnak azt a magasabb fokát, ahol az adott szituáció már nem fog tudni olyan mértékben befolyásolni téged, mint eddig. Innentől már csak egyre feljebb juthatsz, ha igazán akarsz.

3# Kapcsolatok ápolása

Habár átestél néhány zavaros kapcsolaton a múltban, mindig vannak körülötted olyan személyek, akikkel a kötelék elszakíthatatlan, akik állandóan pozitív támogatást nyújtanak neked és szeretet sugároznak feléd. Ne pazarold többé az energiádat a mérgező kapcsolatokra semmilyen szinten, hanem minden figyelmedet az ilyen építő jellegű kapcsolatoknak szenteld.

A vonzás törvénye kimondja, hogy azt teremtjük meg magunk köré, amelynek a legtöbb figyelmünket, gondolatunkat szenteljük. Az ilyen egészséges kapcsolatok táplálják az egészséges lelket.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés