Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Válassz egy mandalát, csodás üzenetet tartogat neked!

Válassz egy mandalát, csodás üzenetet tartogat neked!

Hirdetés

A mandala egy rituális szimbólum, amely számos kultúrában egy fontos üzenetet, tulajdonságot tartogat annak, aki kiválasztja azt.

 

Hirdetés

 

Nézd meg a képet, ahol 6 mandalát láthatsz és válassz egyet. Ha megtetted, olvasd el milyen legfontosabb tulajdonságod árulja el rólad!

1. Együttérzés

Ha emellett a szimbólum mellett döntöttél, akkor te egy jó ember vagy, aki kielégíti mások szükségleteit, de mégis szeretsz a háttérben maradni. Félsz attól, hogy fájdalmat okozhatnak neked, ezért magas falakkal próbálod megvédeni magad. Nagyon szelektíven válogatod meg a baráti köröd, segítesz mindenkinek ha kell, függetlenül attól, hogy milyen kapcsolat van köztetek. Szeretsz álmodozni és ez jellemző a világ szemléletedre is.2. Kedvesség

Az a fajta ember vagy, aki még a legkomorabb napon is nevetni tud, mindig nyíltan beszélsz és kimondod ami bánt. Nagyon őszinte vagy, de emellett figyelsz arra is, hogy ne bánts meg másokat. Ha egyszer csalódást vagy fájdalmat okoznak neked, összetörik az egész lelki világod és megsérül a lelked. Soha ne felejtsd el milyen értékes ember vagy!

3. Kreativitás

Egy lázadó és egy kalandos természet vagy, aki szereti felfedezni a világot és szeret tudni mások titkairól. Ha ezt a szimbólumot választod, helyezd előtérbe a kreatív oldalad az élet minden területén és mutasd meg azt, ami mélyen benned van! Csináld végre azt, amit szeretsz és ami boldoggá tesz!

4. Ambíció

Nagyon racionális személyiség vagy és mindig keresed a kiutat még a legnehezebb helyzetekből is! Sokszor azonban az érzelmek elhomályosítják az elméd és emiatt nem tudsz tisztán gondolkodni. Itt az ideje, hogy tudatában légy a képességeidnek és azt csináld, amire vágysz.

5. Szeretet

Képes vagy feladni a saját boldogságod csak azért, hogy mások arcán mosolyt láss. Mindezt pedig önzetlenül teszed, de ugyanakkor boldogtalanul. Egy dolgot jegyezz meg: nem attól lesz valaki boldog, hogy te szenvedsz! Neked is jár a boldogság, ne hagyd, hogy mások kihasználják a jó szíved!6. Bátorság

Vannak olyan időszakok, amikor úgy érzed nincs több erőd és feladod, de ne tedd! Légy tisztában a képességeiddel és fogadd meg, hogy senki és semmi nem állhat az utadba! Ezen felül pedig légy erős és védd meg azokat, akik körülötted vannak és segíteni próbálnak neked!
Szerző: tudasfaja.com
Hirdetés