Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Válassz egy lótuszvirágot és ismerd meg jelenlegi lelki iránymutatásodat

Válassz egy lótuszvirágot és ismerd meg jelenlegi lelki iránymutatásodat

Amikor döntéshelyzet elé kerülünk, van, hogy a tudatalattinkban sokkal jobban bízhatunk, mint a tudatos gondolkodásunkban valaha. Habár ez egy kicsit furcsának tűnhet, az, amilyenek valójában vagyunk a választásaink útján mutatkozik meg igazán és ezek a választások a lélek legmélyéről fakadnak.

A képen 6 különböző lótuszvirágot láthatsz. Válaszd ki azt közülük, amelyhez leginkább húz a szíved. Ne tölts a választással sok időt csak hallgass a bensőd szavára. Nézd meg, hogy milyen iránymutatásra van szükséged jelen pillanatban.

1) Lótuszvirág

Mindennél fontosabb, hogy most megőrizd a higgadtságodat. Ne fakadj ki és ne engedd felszínre az érzelmeidet, mert annak nem most van itt az ideje. Néha jobb elengedni azt, ami zavar, mint energiát adni neki. Elég erős vagy hozzá, hogy ezt most kezelni tudd. Állj meg és lélegezz.

2) Lótuszvirág

Meg kell győződnöd róla, hogy mindent jó alaposan átgondoltál-e. Ha megfontolatlanul cselekszel, ezen a héten nagy galibába keverheted magad. Nem számít, hogy ki és milyen módon próbál akadályt gördíteni eléd, te csak magadra fókuszálj, és ne hagyd, hogy kibillentsenek az egyensúlyodból.

3) Lótuszvirág

Fáj a szíved és azt hiszed, semmit nem tehetsz annak érdekében, hogy jobbá tedd a helyzeted, mégsem viselkedhetsz áldozatként. Foglalkozz a problémával és keress megoldást. Meg fogsz gyógyulni, hiszen bármi is történjen most az életedben, nem tarthat örökké. Ha visszatekintesz később erre az időszakra, rájössz majd, hogy igazi harcos vált belőled.

4) Lótuszvirág

Az életed eléggé széthullott az elmúlt időszakban és ezzel teljesen tisztában vagy. Zaklatott vagy és képtelen vagy tovább lépni. Ne rejtőzködj el, annak semmi értelme, hogy mások gondolatai elől bujkálj. Ahelyett, hogy önsajnálatba és keserűségbe burkolóznál, próbálj meg a jövő felé tekinteni és hinni. Hallgasd meg mások véleményét is.

5) Lótuszvirág

Az életed egészen szépen halad és bár nem vagy teljesen elégedett azzal, ahol most tartasz, folyamatosan tartasz előre. Hálát kell adnod mindenért, amivel az élet megajándékozott. Minél több időt töltesz olyan emberekkel, akiket szeretsz, annál elégedettebb lehetsz. Lassíts le néha és adj magadnak egy kis csendes pihenőt, hogy lenyugtathasd a túlhajszolt elmédet.

6) Lótuszvirág

Az érzelmi sebeid egyre csak mélyülnek, és alig akarsz tudomást venni róluk. Egyre lejjebb húznak azok a gondolatok, amelyek ezeket a sebeket okozzák, ezért feltétlenül fontos, hogy megküzdj velük. Érdemes volna segítséget kérned ehhez a küzdelemhez. Jelenleg egyáltalán nem vagy önmagad, de ha lehatolsz a probléma gyökeréhez, hatalmas változást indíthatsz el. Ne félj az ismeretlenbe lépni.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...