Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Válassz egy kört és megtudhatod milyen spirituális képességgel születtél!

Válassz egy kört és megtudhatod milyen spirituális képességgel születtél!

Hirdetés

Válassz ki az alábbi 3 kör közül egyet, hogy megtudd, melyik spirituális képességedet fejleszd jobban!

Minden ember más, így a spirituális adottságok is egyénenként változnak, van aki remekül előrelát dolgokat, másnak az intuícióérzéke fejlett és hatékony. Ha azokat a képességeinket erősítjük, amelyekben jók vagyunk, akkor sikeresek tudunk lenni a jövőben.

Hirdetés

Hallgassunk a megérzéseinkre, válasszunk ki egy kört, amely elárulja, hogy mely képességünket kell erősítenünk.

1. Látnoki képesség

Ezen képességünk fejlesztésével spirituális energiákat, képeket, színeket láthatunk. Gyakran ezek a képek, ábrák nem tiszták, inkább álmokhoz hasonlítanak, van, mikor a fantáziánk szárnyalásba kezd, és különös képzetek, víziók jelennek meg a harmadik szemünk előtt.

2. Hanglátnoki képesség

Ez az adottság a hangokra vonatkozik, amikor nem látjuk, hanem halljuk ezen spirituális energiák, üzenetek hanghatásait, suttogásait. Sokan azt hallják, amint egy eltávozott szerettük a nevükön szólítja meg őket. Fejlesszük ezt a természetfölötti tulajdonságunkat, hogy megfejtsük a kódokat

3. Tiszta megérzés

Ez a készség, képesség arra vonatkozik, mikor előre tudjuk, vagy inkább érezzük, hogy melyik a helyes válasz, vagy már időben kitaláljuk a másik ember gondolatát, mielőtt az illető megszólalna.

Forrás

Hirdetés