Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egy képet és nézd meg mi hiányzik a lelkednek

Válassz egy képet és nézd meg mi hiányzik a lelkednek

Hirdetés

A lelkünk mindig sugallja számunkra azt, hogy mire van szükségünk, mi tesz minket boldoggá. Sokszor azonban nem eszerint cselekszünk és bár hiába érezzük, hogy hiányzik valami, nem tudjuk mi az.

 

Hirdetés

Az alábbi képes lélek-feltáróból ez most kiderül és megtudhatjuk mi hiányzik a lelkünknek. Válassz egy képet és nézd meg a hozzá tartozó leírást!

Ha a legelsőt választottad

Olyan személyiség vagy, aki szereti, ha szeretik és a legtöbbször nagyobb örömet okoz neked adni, mint kapni. Abban azonban néha elköveted a hibát, hogy megfeledkezel az önzetlenségről és a jó tettedért jót vársz cserébe. Szeretsz élni, szeretsz társaságban lenni, a legjobban a természetben érzed magad, a lelked azonban hiányolja ezt, kevés időt fordítasz ugyanis erre. A folytonos rohanás, munka, elkötelezettség és szaladás egy idő után megálljt parancsol majd neked, és kifáradsz. Ha nem változtatsz ezen, nehéz lesz a mélyről visszatöltened magad! A szerelemben bizakodó vagy, igazi hős szerelmes és ha nem érzed boldognak magad, váltasz. Eszerint kellene ezen a téren is cselekednek, mert a lelked elvárja tőled!

Ha a középsőt választottad

Igazi színes egyéniség vagy, akinek mindenki szereti a társaságát. Ha valaki egyszer megbánt téged, életed végéig észben tartod azt és soha többé nem vagy képes újból megbízni az illetőben. Mindig céljaid vannak, afelé haladsz, olykor azonban letérsz az útról és ez a lelkedre megy. Befordulsz, kissé depresszióssá válsz, a magányt igényled. Te olyan típusú ember vagy, akinek fontos néha az egyedüllét és átgondolni az élet nagy kérdéseit.Ha nem szakítasz időt a lelkednek a pihenésre, felhalmozódik a benned lévő gondolat és gond és lelkiekben érzed majd a következményeit. Nagyon a szívedre veszel mindent és ezen változtatnod kellene! A szerelemben a bizalom és a szeretet a legfontosabb számodra, minden nap kifejezed az érzéseid. Eshetsz abba a hibába, hogy beleszoksz bizonyos helyzetekbe és ellaposodhat a kapcsolat, ami megviseli a lelked. Mindig légy új, nyitott, kreatív, add önmagad és nem lesz baj!

Ha az utolsót választottad

Nehezen nyílsz meg mások, a világ felé, talán a múltban elszenvedett dolgok miatt. Nehéz kibontakoznod, és ezt mások is érzik rajtad, nem nyilvánítod ki ugyanis az érzéseidet. Úgy gondolod, hogy tudják, hogy szereted őket és kész. Ez azonban nem helyes ebben a formában, mert a lelkedbe zárt érzelmek,főleg, ha az sok, egy időn belül nyomaszt majd téged. Nem igazán van lelkiismeret furdalásod, ha rosszat teszel, nagyon makacs vagy, félsz egyedül elindulni és mindig magányosan élsz, pedig ez a lelkednek nem tesz jót! Sokszor beleeshetsz abba a hibába, hogy kihasználsz másokat, még családtagot is, pedig a lelkiismereted nem erre tanít. A szerelemben öntörvényű vagy, nehezen alkalmazkodsz, nem tudsz kompromisszumot kötni, emiatt lelkiekben nem vagy boldog. Engedd át magad az érzéseidnek és hagyd, hogy a benned élő mély, őszinte lélek irányítson téged!

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés