Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Válassz egy kártyát, és nézd meg, mit üzennek Neked az Angyalok!

Válassz egy kártyát, és nézd meg, mit üzennek Neked az Angyalok!

Hirdetés

Angyalok számtalan módon üzenhet nekünk az Univerzum titokzatos jelrendszerét használva. Kaphatsz ismétlődő számsorokat, egy nap folyamán többször is hallhatod az üzenetet egy zenébe vagy tévéműsorba beágyazva, erőteljes álmok, vagy varázslatos események és különös ismétlődő érzések jelezhetik égi segítőink üzenetét.

 

Hirdetés

1 kártya ,Imáid meghallgattattak. Sem most, sem később nem lesz gondod a mindennapi kenyérre, ahogy egyéb szükségletedre sem. Vess egy pillantást kívülről az életedre, egy robot vagy! Változtass, különben rossz vége lesz!Ne légy olyan felszínes, hisz nem minden arany, ami fénylik. Tölts több időt szeretteiddel!

 

2 kártya,Krisztus veled van, s rövidesen csodát tesz azzal a helyzettel kapcsolatban, amelyre rákérdeztél Isten fényét árasztja rád és szeretteidre, valamennyien biztonságban vagytok, védelem alatt álltok . Melléd áll a jó szerencse. Nyeremény üti majd a markod!Viszont mostanában túlságosan nagy költekezésbe kezdtél, és ez most visszaüt! Húzd meg a gyeplőt!

 

3kártya,Őrangyalaid megjutalmaznak fáradozásodért, kemény munkádért és áldozatos segítségedért. Eddig rengeteget adtál másoknak, itt az ideje, hogy kapj is valamit cserébe.Egy új életszemléletre van szükséged csupán és kilábalsz a gödörből! Csak bátran!Rád talál a nagy szerelem! Mindent elsöprő szenvedély vár rád jövőre!

Forrás: Jóportál

Hirdetés