Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egy kártyát és kiderül, hogy a tudatalattid mit üzen számodra

Válassz egy kártyát és kiderül, hogy a tudatalattid mit üzen számodra

A teszt elkezdéséhez lazulj el, végy egy mély levegőt, hunyd be a szemed egy kis időre. Majd nyisd ki, pillants rá a kártyákra és válassz egyet, amelyik a leginkább megragadja a figyelmedet. 

A kártyák nem csak a személyiségeddel, de a jelen életutaddal kapcsolatban is üzenettel szolgálnak számodra. Ne feledd, csak akkor működik, ha valóban azt választod, amely a leginkább szól a lelkedhez.

1-es Kártya

Olyan típus vagy, aki szereti ráérősen intézni a dolgokat és értékeli az élet apró örömeit is. Emellett nem veted meg a nagy kalandokat sem.

Valami új dolog érkezik az életedbe és bár alapvetően a biztonságot kedveled, nagyon örülni fogsz ennek a történésnek. Mint a tavaszi virágzás, úgy fog ez a bizonyos dolog kibontakozni.

2-es Kártya

Kedveled az érdekes kihívásokat és az sem zavar, ha nagyon nehezen megvalósítható dologgal találod szemben magad. Folyamatosan olyan érzésed van, mintha valami csodálatos dolog várna rád és végeredményben igazad is lesz.

Haladj tovább kitartóan és nem fogsz csalódni. Minden egyes lépéssel közelebb kerülsz a célodhoz. A bátorságod nem csak számodra hasznos, de másoknak is inspiráló. A gyengébb oldaladat sem szégyen néha megmutatni.

3-as Kártya

Miközben mások állandóan mérgelődnek valamin, te teljes harmóniában vagy önmagaddal és általában a kedvenc dalodat dúdolod. Nyugodtságod és melegséged a körülötted lévő emberekre is kihat.

Éppen egy változáson mész keresztül és hamarosan látni fogod, hogy kizárólag jót hoz neked. Lesznek kisebb-nagyobb hullámvölgyek az utadon, de te olyan kiegyensúlyozott vagy, hogy ezekkel játszi könnyedséggel megbirkózol majd.

4-es Kártya

Nyugodt és megfontolt ember vagy, aki nagyon mély érzelemvilággal rendelkezik. Szeretsz egyedül lenni, de ez nem tart vissza attól, hogy élvezd a jó társaságot. Nagyon érzékeny, könyörületes és hűséges típus vagy.

Ez a kártya azt mutatja, hogy több támogatásra és biztonságra vágysz, mivel gyakran egyedül utazol az élet tengerén. Ne félj tovább lépni. Fel fogod ismerni az alkalmat a változtatásra és meg fogod látni mindazt a szépséget, amit megérdemelsz.

tudasfaja.com

loading...