Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Válassz egy ikerláng – kártyát és megmutatja mi a jóslatod erre az...

Válassz egy ikerláng – kártyát és megmutatja mi a jóslatod erre az évre!

Az ikerláng fogalmával kapcsolatosan sok ellentmondás és téves információ kering a világban, mivel az emberek sokszor nem tudják, hogyan kell megfejteni az onnan érkező üzeneteket.

Ha, így az ünnepek előtt egy kis útmutatásra vagy tanácsra lenne szükséged, hogy jó úton haladsz-e, esetleg az újévben más irányba kellene-e indulnod, akkor most segítünk helyesen értelmezni az ikerláng orákulum üzenetét.

Ehhez, pedig neked nem is kell mást tenned, mint az alábbi 3 kártya közül egyet választani, hiszen a választott kártyád megnyitja az Univerzum energiáit és máris olvashatod, hogy milyen tanácsokkal lát el az ikerláng orákulumja.

Ez egy remek lehetőség arra, hogy a 2020-as évnek reménnyel telve indulj neki, és sok megoldatlan problémára is választ találhatsz, melyek még 2019-ből maradtak fent.

1-ES KÁRTYA

Ha a sorban első helyen elhelyezkedő kártyát választottad, akkor azt tanácsoljuk, bátran lépj be a 2020-as évbe! A jövő év csupa jó és pozitív dolgot tartogat számodra és végre arra is lehetőséged nyílik, hogy kicsit szorosabbra fűzd a kapcsolatodat az ikerlángoddal. Az elkövetkezendő egy évben végre kiteljesedhetsz és valóra válthatod mindazt, ami miatt már hónapok óta aggódsz.

Óriási fejlődés vár rád, mert végre megtanulsz nem elfutni önmagad elől, és egy kis állandóság is beáll az életedbe, amire már oly rég szükséged volt. Légy büszke az elért sikereidre és dolgozz azon, hogy az ikerlángot és a te közted lévő kapcsolat minél szorosabbra fűződjék.

2-ES KÁRTYA

Ha a második kártyára esett a választásod, akkor tudd, hogy 2020-ban olyan időszak vár rád, amely során sokkal többet adsz magadból, mint amennyit kellene. Sajnos nem fogsz annyit visszakapni az élettől, mint amennyit megérdemelnél, és ez feszültséget teremthet közted és az ikerlángod között. Az is előfordulhat, hogy rövid periódusokra elszakadtok egymástól.

De arról sose feledkezz meg, hogy mindenek előtt önmagadra kell odafigyelned, ahhoz, hogy haladni tudj az életben. Szeresd önmagad, légy megbocsájtóbb önmagaddal szemben és semmit se csinálj kényszerből. Leld örömödet a mindennapjaidban mert csak így kerülhetsz közel az ikerlángodhoz.

3-AS KÁRTYA

Ha a harmadik, és egyben az utolsó kártyát választottad, akkor 2020-ban sokkal komplikáltabb időszak vár rád, mint gondolnád. Gondjaid fognak adódni az ikerlángoddal való kapcsolatod terén, ami megannyi frusztrációt és kérdést fog szülni.

Mivel legjobban az ikerlángunkkal való viszonyunk határoz meg, ezért tégy meg mindent annak érdekében, hogy megtaláljátok a közös nevezőt. Amin már nem tudsz változtatni, azt engedd el, de amiért tudsz tenni, azért harcolj.

Forrás

loading...