Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egy holdat a 3 közül és tudd meg, mit rejt a...

Válassz egy holdat a 3 közül és tudd meg, mit rejt a tudatalattid!

A következő teszt elvégzéséhez nem kell mást tenned, mint rápillantani erre a 3 képre, amelyek mindegyike a Holdat ábrázolja különféle perspektívából és kiválasztani a számodra legvonzóbbat.

 

Ha megvagy, görgess tovább és tudd meg, hogy mit rejt a tudatalattid.

#1 Hold

Nagyon jószívű ember vagy, aki mindenben és mindenkiben igyekszik meglátni a legjobbat. A te perspektívádból tekintve, a világ tele van lehetőségekkel, csodával, szeretettel. Ha valakinek segítségre van szüksége, akkor aligha tudsz nemet mondani, néha talán túlzásba is esve ezzel.

Magadra ritkán gondolsz, ezért az elkövetkező időszakban merj egy kicsit önző lenni. Meglátod, jót fog tenni.

#2 Hold

Nagyon pozitív, dinamikus személy vagy, aki szinte mindig vidám és tettre kész. Melletted nem lehet unatkozni és a rosszkedvet is hamar el tudod űzni, éppen ezért szívesen vannak mások a társaságodban.

Nagyon fontos számodra a bizalom és a hűség, ezért ha valaki elárul, annak búcsút intesz. Bátran nyilvánítsd ki mindig a véleményedet és mutasd ki az érzéseidet mások irányába.

#3 Hold
Kiegyensúlyozott, higgadt természet vagy, akit nehéz kizökkenteni. Pontosan tudod, hogy mennyit érsz, hogy ki vagy és mit akarsz elérni az életben. Szívesen töltöd a szeretteiddel az időt, de az sem zavar, ha egyedül kell programot szervezned.

Nyitott személy vagy, ezért ne félj kísérletezni, próbálj ki új dolgokat, fedezd fel magad még mélyrehatóbban. Olyan oldalaidat ismerheted meg, amelyekre álmodban sem gondoltál volna, hogy léteznek.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...