Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egy házat és tudj meg valami érdekeset magadról! Nálunk betalált!

Válassz egy házat és tudj meg valami érdekeset magadról! Nálunk betalált!

Nagyon érdekes volt a felismerés, hogy elvégezve ezt a tesztet 100%-ban igaz volt rám a leírás. Micsoda egybeesés, gondoltam. Majd hazaérve a családtagjaimmal is megcsináltattam és náluk is bevált. 

Mindannyian azt mondták, hogy igazak rájuk a leírtak, még akkor is, ha egyes dolgokat eddig nem vallottak be maguknak vagy nem tudatosítottak. Szóval már csak az van hátra, hogy te is vess egy pillantást a képre és kiválaszd a számodra legszimpatikusabb házat.

Ha az #1 a választásod

Büszke lehetsz magadra, hiszen az esetedben a makacsság nem egy visszatartó tényező, hanem egy előrevivő karakterisztika. Erős, stabil személyiség vagy. Mindent, amit eltervezel, meg is valósítasz, hiszen állandóan odateszed magad és nem ismered azt a kifejezést, hogy ‘nem fog sikerülni’. Sajnos nem vagy egy kifejezetten őszinte ember és te sem vagy hozzászokva, hogy megbízz másokban. Soha nem mutatod meg a gyengeségeidet a környezeted előtt.

Ha a #2 a választásod

Te az az ember vagy, akire az égvilágon bárki számíthat, és akiben maradéktalanul meg lehet bízni. Az emberek tudják, hogy nálad minden titkuk biztonságban van, hiszen semmit nem adsz tovább. Mindezek mellett még őszinte is vagy és az ilyen emberek nagyon elkélnek a mai világban.

Ha a #3 a választásod

Művészi beállítottságú, kifejezetten kreatív típus vagy, aki képtelen sokáig egy helyben maradni. Van, hogy megpróbálsz leülni csöndben, egyedül meditálni, de ez a gyakorlat csak lelassít. Habár introvertáltnak tartanak, nagyon szeretsz beszélgetni és társaságban lenni.

Ha a #4 a választásod

Az a típus vagy, aki jól tudja, hogy mit szeretne elérni az életben. Képtelen vagy elviselni a hazugságokat és a talpnyalást, megjátszást. Mindig megmondod az emberek szemébe az igazságot, ezért is van az, hogy sokaknak tudsz adni értékes, hasznos, objektív tanácsokat, amiért hálásak is neked.

tudasfaja.com

loading...