Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Válassz egy ajtót és meglepő dolgokra nyílik fény önmagadról!

Válassz egy ajtót és meglepő dolgokra nyílik fény önmagadról!

Amiket szeretünk csinálni, ami a hobbink, a kedvenc színűnk, formák, mind-mind a személyiségünkről árulkodnak. Éppen ezért népszerűek az olyan személyiségtesztek, ahol választani kell egy tájkép, ösvénytípus, vagy ez esetben 10, különböző ajtó közül.

Az ajtók legtöbb esetben egy határvonalat képeznek két világ között. Rajtuk keresztül lehet egyik szobából átmenni a másikba, de szimbólikusan egyik lelkiállapotból a másikba is egy képzeletbeli ajtónk kell benyitni, természetesen ha az nyitva áll előttünk. Ha zárva van, meg kell találnunk a kulcsot, amivel kinyithatjuk.

Vegyük szemügyre az ajtókat, válasszunk egyet tetszés szerint, hallgassunk a megérzésünkre, ösztönösen döntsünk.

1-es ajtó

Ha ezt az ajtót választottad, te egy nyitott, nyugodt, szórakozni mindig szerető ember vagy. Boldog tudsz lenni az élet apró örömeitől, és imádsz utazni is. Szeretsz jóban lenni a körülötted élő emberekkel.

2-es ajtó

Ha ezt az ajtót nézted ki magadnak, akkor nagy valószínűséggel egy visszafogott, szerény ember vagy, aki nem ad a luxus dolgokra, mert úgy gondolod, hogy azok nem fontosak. Az új dolgok iránt nem vagy túl nyitott, ezen nem árt dolgoznod kicsit, hiszen az élet még számos olyan dolgot tartogat számodra, amit érdemes megtapasztalnod.

3-as ajtó

Ha te ezt az ajtót választottad, bizonyára egy összetett és érdekes személyiséggel rendelkező ember vagy, aki képes nagy benyomást tenni másokra. Művészi vénával is megáldott a sors, és minden szituációból ki tudod hozni a legjobbat. Sokszor a fellegekben jársz, és olyan dolgokat vársz el a környezetedtől, amely nem valósíthatók meg.

4-es ajtó

Ez az ajtó egy művészlélekre utal, így nagy az esélye annak, hogy imádod a zenét, az irodalmat, a rajzolást, a szobrászatot. Van, amikor nyitott és barátságos vagy, máskor meg inkább befelé forduló, zárkózott hangulatod van.

5-ös ajtó

Ez a világos lila színű ajtó arra utal, hogy mindig megerősítésre van szükséged, hogy az életben helyt tudj állni. A barátaid, családtagjaid biztatására, támogatására vágysz. Szakíts időt néha a pihenésre, szórakozásra.

6-os ajtó

Bízol és hiszel magadban. Odafigyelsz a részletekre, nem kerülheti el semmi sem a figyelmedet. Hajlamos vagy a külsőségekre fektetni a hangsúlyt, de azért érdemes a belső énedre is odafigyelni. Ne engedd, hogy mások befolyásoljanak.

7-es ajtó

Szeretsz dolgozni, kedveled a letisztultságot, szerény, érzelmes hűséges és becsületes vagy. Hajlamos vagy olyan tárgyakkal körbevenni magad, amelyek érzelmi töltettek bírnak. Számodra nagyon fontos a család, a barátok, és mindig igyekszel segíteni a rászorulókon. Ne hagyd, hogy úrrá legyen rajtad a monotónia, időnként mozdulj ki a lakásodból.

8-as ajtó

Vidám vagy, aki tele van energiával. Mindig fiatalnak érzed magad, függetlenül attól, hogy hány éves vagy, és ezt a barátaid imádják benned. Néha nyugtalanító gondolatok lesznek úrrá rajtad, ezért igyekezz, hogy az életed rendezettebb legyen.

9-es ajtó

Nagyszerű problémamegoldó vagy. De jellemző rád a praktikusság, az egyszerűség, amely a mindennapi feladatok megoldásán, kezelésén, de a szerelmi életed kapcsán is megnyilvánul.

10-es ajtó

Fontosnak tartod, hogy az életedben jelen legyen a stabilitás, a tisztesség, a becsületesség. Tisztában vagy azzal, hogy mire vagy képes, de kockáztatni nem mersz. Olyan szakmát válassz, ahol kiélheted kreativitásodat. Légy önállóbb, és merészebb!

Szerző: tudasfaja.com

loading...