Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz a 4 férfi közül és egy új oldaladról ismerheted meg magad!

Válassz a 4 férfi közül és egy új oldaladról ismerheted meg magad!

Hirdetés

Az ideális férfit megtalálni az életben nem kis kihívás. A legtöbben úgy vélik, hogy tökéletes férfi nem létezik és egyedül talán a filmek és sorozatok színészei képesek megtestesíteni őket. Persze az, hogy mi számunkra az ideális, rólunk is sokat elárul.

Ha szeretnéd megismerni magad egy új oldaladról, akkor végezd el ezt a tesztet. Válaszd ki a képen látható 4 férfi közül azt, aki a legjobban tetszik számodra és olvass tovább.

Hirdetés

1# Richard Gere

Érzelmes típus vagy, aki ennek ellenére nem tartozik a naivak csoportjába. Fontos számodra a bizalom és a hűség. Egy egész életre keresel társat magadnak és mellette tűzön-vízen át kitartasz. Számodra csak ő létezik, senki más.

Ha valaki képes kiérdemelni a bizalmadat, akkor a legnagyobb kincset leli meg benned. A sikeres férfiak ilyen nőt tudhatnak maguk mögött, mint te.

2# Pavel Priluchny

Nagyon romantikus típus vagy, aki bármit hajlandó megtenni a szeretett férfiért és azért a családért, amelyet közösen hoznak létre. Az viszont nehezen megy, hogy egy olyan párra lelj, aki ezt olyan mértékben tudja értékelni, amilyen nagy szívvel adod bele magad te is a kapcsolatba.

Bánhatja az a férfi, aki nem értékel téged, mert előbb vagy utóbb elveszít, de akkor már késő. Rájön ugyanis, hogy hagyta elmenni azt a nőt, akinél aligha talál odaadóbbat.

3# Burak Özçivit

Olyan nő vagy, aki azonnal képes magára vonni a férfiak figyelmét. Erős és karakán vagy és egy ugyanilyen férfira vágysz az életedben. Nehezen mutatod ki az érzelmeidet, mert már többször is megégetted magad olyan férfiakkal, akik túl gyengék voltak hozzád és elbuktak melletted.

Olyan férfire vágysz, aki erős várad tud lenni és felelősséget vállal minden tettéért. Aki nem ijed meg a kihívások láttán, és aki képes a valóban őszinte kommunikációra.

4# Vyacheslav Tikhonov

Számodra a legfontosabb az, hogy a családban békesség honoljon, ami elsősorban azért lehetséges, mert te képes vagy minden párkapcsolati konfliktust a helyén kezelni. Arra vágysz, hogy a férfi biztonságot nyújtson számodra. Sok dolgot képes vagy eltűrni egy párkapcsolatban, egyet viszont soha.

Ha a párod elárul, megcsal, azt soha az életben nem felejted el neki, még akkor sem, ha úgy döntesz, hogy mellette maradsz. Onnantól elveszett a bizalmad és nem tudsz már többé olyan lenni vele, mint előtte.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés