Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Különleges hónap ez: ezt üzenik az angyalok augusztusra!

Különleges hónap ez: ezt üzenik az angyalok augusztusra!

Hirdetés

Ebben a hónapban, augusztusban is segítségünkre lesznek az angyalok abban, hogy megtaláljuk lelki békénket, kiegyensúlyozottak maradhassunk és ne térjünk el a kiválasztott útról.

Ha már eddig is észre vettük, hogy ebben a hónapban valahogy minden a feje tetejére került és már a hónap elején annyi minden történt, hogy felsorolni is elég lenne, akkor nézzük meg milyen folytatást ígérnek az angyal kártyák a hónap további részére!

Hirdetés

Általános légkör

Ebben a hónapban a hangsúlyt arra kell fektetnünk, hogy visszanyerjük energiánkat, hogy megtaláljuk a célunkat az életben, és minden kis puzzle darabot helyére tegyünk, hogy kiegyensúlyozottak, boldogak legyünk. Így tehát az augusztus nem a henyélésről fog szólni. Olyan döntést kell hoznunk, amely segít abban, hogy ráleljünk a boldogságra.

Ezért nagyon fontos, hogy azokat a tényezőket vegyük figyelembe, amelyek boldogságot, örömet okoznak, még ha ez másokból nemtetszést vált is ki. Ha környezetünk azt tapasztalja, hogy mi boldogok vagyunk, akkor megértenek és elfogadnak bennünket.

Augusztus érzelmi szempontból eléggé hektikus lesz, lesz részünk örömben, bánatban, lelkesedésben, depresszióban. Ettől ne ijedjünk meg, mert ez azt jelenti, hogy a lelkünk él. Augusztus 22-ig igyekezzünk minél közelebb kerülni a természethez, amely feltölti a lelkünket, felfrissíti agyunkat, inspirálja gondolatainkat, elsimítja a belső konfliktusainkat. Az augusztus tehát tüzes hónap lesz, a szó átvitt és valódi értelmében is. A legfontosabb, hogy a lelki egyensúlyra, békére törekedjünk.

A hónap első fele, augusztus 9-ig

Az az érzésünk, hogy valaki játszadozik velünk, és annyira összekuszál mindent, hogy sehogy sem találjuk a kiutat, és minden ajtó bezárul előttünk. Ilyen helyzetben gyakran elhangzódhat a következő mondat: “Azt csinálsz, ami akarsz, én már belefáradtam az egészbe.” Ajánlott kerülni a tömeget, inkább olvassunk a természetben, kövessük a szívünk hangját. Ha mégis úgy érezzük, hogy felrobbanunk, lélegezzünk mélyeket, és adjunk hálát a pozitív dolgoknak. Ezek a legbölcsebb dolog, amit tehetünk.

A hónap második fele: augusztus 9-től 22-ig

Ekkor úgy érezhetjük magunkat, hogy senki sem akar békén hagyni, hogy valakik olyan dolgot erőltetnek, amit mi nem szeretnénk megtenni. Ez a periódus tökéletes arra, hogy magunkba szálljunk, elmélyüljünk, és sorra vegyük, hogy melyek a pozitív tulajdonságaink és melyek azok, amiken változtatnunk kell. Ha ezt sikerül véghez vinnünk, kiegyensúlyozottá válik az életünk.

A hónap utolsó szakasza

Augusztus 22-től a hónap végéig Szűz Mária jelenléte, ereje fog kiterjedni életünkre. Sok pozitív dolog fog történni, a lelkünk megerősödik, hitünk elmélyül. A nehézségek, problémák sok dologra tanítanak meg, például arra, hogy értékeljük az életünket, a belső békénk fontosságát.

Augusztusban újjászületünk, a fény energiát, táplálékot ad a lelkünknek, a fény legyőzi a sötét erőket, és érezni fogjuk, hogy nem vagyunk egyedül, az Univerzum sosem engedi el a kezünket.

Hirdetés