Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ 30 perces újszülöttet hagytak magára egy parkban, a téli hidegben, nejlon táskába...

30 perces újszülöttet hagytak magára egy parkban, a téli hidegben, nejlon táskába csomagolva

MEGOSZTÁS

Egy új élet születése maga a csoda. Ezt a legtöbben így gondolják, és hatalmas szeretettel várják leendő gyermeküket a világra jönni. Ám vannak kivételek is. Olyan anyák és apák, akik magára hagyják csemetéjüket és sorsukat a véletlenre bízzák.

Ez történt egy Angliában született gyermekkel is, akit vélhetően édesanyja hagyott magára egy hideg téli napon az egyik park padja alatt, nejlon táskába csomagolva.

A helyi újságok szerint a gyermek nem volt még egy órás sem, amikor egy helyi lakos rátalált, miközben a kutyáját sétáltatta. A baba köldökzsinórja is rajta volt még.

Rima Zvaliauskiene és 27 éves fia Ovidijus azonnal hívták a mentőket és a rendőrséget is.

A férfi elmesélte, hogy nyöszörgés hallatszott a pad alól, majd a kutya megközelítette a táskát és szaglászni kezdte. A nő nem merte megnézni a táskát, ezért a fiát hívta segítségül. Ekkor fedezték fel, hogy egy újszülött fekszik a csomagban teljesen meztelenül.

Amikor rábukkantak, már elmúlt este 10 óra a hőmérséklet pedig fagypont alatt volt. A babán csupán egy törülköző és a táska volt, ami valamennyire védhette a hideg ellen.

A kis túlélő

A gyermek szerencsére képes volt addig sírni, amíg meg nem találták, így részben önmagának is köszönheti túlélését. A kicsire most nővérek vigyáznak, amíg a rendőrség az édesanya nyomára nem bukkan.

“Egészen lilás volt és nagyon hideg volt a bőre. A fülei és a homloka olyan volt, mintha fagyos lett volna. Örülünk, hogy rátaláltunk és megmenthettük az életét. Ha nem vagyunk jó időben jó helyen, nem bírta volna sokáig.” –jegyezte meg Ovidijus.

Shane Clarke nyomozó közleményben szólította meg az anyát, hogy remélik, minden rendben van vele és arra kérik lépjen kapcsolatba a rendőrséggel vagy a helyi kórházzal. Nagyon fontos, hogy tudják, biztonságban van. Mindamellett kérik, hogy a bárki, aki információval tud szolgálni annak érdekében, hogy a gyermeket és az anyját újra egyesíthessék, az szóljon.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...