Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Újhold szertartás az álmaid valóra váltására – Ha megcsinálod ezt, minden vágyad...

Újhold szertartás az álmaid valóra váltására – Ha megcsinálod ezt, minden vágyad beteljesül!

MEGOSZTÁS

A szeptember 9-i Újhold csodálatos lehetőségeket hozott magával, amelyek segítségével valóra válthatjuk álmainkat. Mi az, amire igazán vágysz? Mit súg a szíved minden egyes nap? Itt az idő, hogy mélyebben megvizsgáld ezeket a kérdéseket és szabadjára engedd a fantáziádat.

Ha vizualizáljuk az álmunk tárgyát, akkor sokkal nagyobb valószínűséggel el tudjuk érni azt. Ha bárhol lehetnél, bármit tehetnél, mi lenne az? A képzeleted adja a kulcsot és az Újhold az, amely segít kinyitni vele az ajtót.

Újhold szertartás az álmok életre hívására

A legjobb, ha szeptember 20-ig végzed el.

Amire szükséged lesz:

  • Füstölő
  • Kényelmes hely, ahol lefekhetsz
  • Nyugtató zene
  • Ásvány (általad választott, számodra gyógyító)
  • Toll és papír

Utasítás:

1#

Kezdd azzal, hogy a környezetet körbe füstölőzöd, miközben ezt a mantrát ismételed:

“Megtisztítom ezt a helyet és az energiamezőmet a szeretet fénylő energiájával. Eltávolítom mindazt, ami már nem szolgál engem. Érzem, ahogyan a nehézségek feloldódnak. Érzem a fényt és a könnyedséget. Biztonságban vagyok, védelem alatt állok.”

2#

Helyezd el a füstölődet magad mellé egy biztonságos helyre és hagyd, hogy füstölögjön, miközben végzed a szertartást. Gyertyát is gyújthatsz, ha az jól esik.

3#

Indítsd el a zenét és feküdj hanyatt kényelmes pozícióba. Tartsd magad melegen egy takaróval és helyezz a térdeid alá párnát. Állítsd be az időzítőt 30 percre. Tedd magad mellé a tollat és a papírt.

4#

Helyezd el az ásványt a köldöködre és finoman helyezd fölé a kezed. A harmadik szem vagy a szívcsakra fölé is helyezheted. Ahogyan neked jó. Engedd, hogy az intuíciód vezessen.

5#

Végy 10 mély lélegzetet és lazítsd el magad. Lélegezz mélyen hasból. Ekkor kérdezd meg magadtól “Milyen az én álom életem? Ha bárhová mehetnék és bármit tehetnék, mi lenne az?”

Hunyd be a szemed és fantáziálj. Láss és érezz át mindent, amire vágysz. Engedd, hogy a képzeleted szárnyán eljuss oda, ahová a szíved kívánja.

6#

Ha lejárt az időzítő, akkor fogd a tollat és a papírt és kezdd el leírni mindazt, amit éreztél, tapasztaltál. Mi volt az, ami különösen megragadott, ami igazán jó érzést keltett benned? Írj le mindent, amit fontosnak találsz.

7#

Gondold át, hogy melyek az álomképed azon elemei, amiket akár már ma elkezdhetsz megvalósítani. Hogyan látnál hozzá? Írj le bármit, amit jónak vélsz. Ha úgy egyszerűbbnek látod, írj össze egy 10-es listát, amely a lépéseket tartalmazza. Nem kell, hogy hatalmas dolgokról legyen szó. Az apró lépések is számítanak.

8#

Tartsd ezt a papírt egy olyan helyen, ahol minden nap láthatod. Emlékeztesd rá magad, hogy folyamatosan haladj a lépésekkel.

tudasfaja.com

loading...