Kezdőlap EZOTÉRIA Tudod, hogy mit jelent pontosan a homlokpuszi? Jól gondolt át, hogy kinek...

Tudod, hogy mit jelent pontosan a homlokpuszi? Jól gondolt át, hogy kinek adsz!

Hirdetés

Sok érzelmes fotón találkozhatunk olyan jelenettel, amelyen a férfi vagy a nő csókolja homlokon a másikat. Persze nagyon kedves vagy éppen romantikus gesztus, de annál sokkal többet jelent.

Tudvalevő, hogy a homlokunkon helyezkedik el a harmadik szemünk, amely a spirituális bölcsesség és erő jele. Ha ezt a pontot csókolod meg, annak nagy jelentősége van. Ha szeretnéd tudni, hogy mi az, olvass tovább.

Hirdetés

Érzelmi kötődés

Az a szép ebben a pusziban, hogy sokkal több, mint egy sablonos arcpuszi, mégis bárkinek adható. Nem kell szexuális szándékot tulajdonítani neki, hiszen ezt barátok, szülők, nagyszülők is adhatják és fogadhatják. A lényege az érzelmi kötődés.

Szeretet

Természetesen a szeretet kifejezésére is tökéletes. Egy homlokpuszi nagyobb bizalmat feltételez az adó és a kapó között. Mintha legbelül éreznénk, még ha nem is vagyunk tisztában a harmadik szem jelentésével, hogy ez a pont az ember fején többet jelent, mint például az arc.

Gondoskodás

Mintha a másik lelkét akarnánk ilyenkor megérinteni. Ugye te is éreztél már ilyet, amikor homlokpuszit adtál vagy kaptál? Az adó legtöbb esetben azt kívánja kifejezni a kapó felé, hogy törődik vele, fontos számára.

Elismerés

Egy homlokpuszit sokszor adunk a gyermekünknek vagy a párunknak is, amivel azt igyekszünk kifejezni számára, hogy értékesnek tartjuk őt magát, a személyiségét, a tetteit, mindazt, amit elér az életében.

Elköteleződés

Ha egy homlokpuszit nyilvános helyen adsz vagy fogadsz, akkor egyértelművé teszed a világ számára, hogy az adott személy neked fontos és el vagy köteleződve az irányában. Nagyon jelentős pillanatok ezek, hiszen az elköteleződésed kifejezése biztosíték a jövőtök szempontjából is.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés