Kezdőlap AKTUÁLIS Tragikus hirtelenséggel elhunyt Elvis Presley egyetlen gyermeke: megrázó részletek a tragédiáról

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Elvis Presley egyetlen gyermeke: megrázó részletek a tragédiáról

Lisa Marie Presley, Elvis Presley legendás amerikai énekes egyetlen lánya 54 éves korában elhunyt.

 

A tragédia Los Angeles-ban történt, amikor Lisa Marie reggeli órákban panaszkodott gyomorbántalmakra az otthonában, és amikor élettársa és előző férje hazaért, már magatehetetlen volt.

A férfi elkezdte az újraélesztést, majd a mentők is kiértek, akik stabilizálták a pulzusát és kórházba szállították. Rövidesen ezt követően Lisa Marie elhunyt, szívroham végzett vele.

A halálhírt édesanyja, Priscilla Presley is megerősítette közösségi oldalán. Lisa Marie hasonlított apjára kisugárzásában, arcvonásaiban, mély, búgó hangjában, és karrierjében is követte őt. Ő volt a legszenvedélyesebb, legerősebb és legszeretőbb nő, akit valaha ismertem – tette hozzá.

 

 

Apja felvételeihez is csatlakozott, ráénekelt többek között az In the Ghetto és a Don’t Cry Daddy című számokra. Az AP hírügynökségnek 2012-ben mondta: “ez volt az életem. Mindig a csodálója voltam, mindig nagy hatása volt rám”.Születésének híre bejárta a világsajtót. Tavaly Baz Luhrmann rendező Elvis című filmjének bemutatóján, majd a díjátadókon édesanyjával, Priscillával jelent meg. Kedden részt vett a Golden Globe-gálán, hogy ünnepelje a filmen apját alakító Austin Bulter díját.

Napokkal korábban apja gracelandi házában volt, hogy megemlékezzen az énekes születésnapjáról.

Lisa Marie Presley édesanyjával élt, akit a Dallas című sorozatból ismerhetnek a magyar nézők. Szülei 1973-ban elváltak. Elvis 1977-ben halt meg, felesége 42, lánya kilencéves volt ekkor.Később saját jogán is a lapok címoldalára került: küzdött a drogokkal, nagy port kavartak rövid házasságai előbb Michael Jackson popénekessel, majd Nicolas Cage filmszínésszel.

Danny Keough-val való házasságából Lisa Marie-nak két gyereke született, Riley Keough színész és Benjamin Keough. Később Michael Lockwooddal kötött házasságot, ikreik születtek, Harper és Finley Lockwood.

Benjamin Keough 2020-ban, 27 éves korában öngyilkos lett. Lisa Marie nyíltan beszélt fájdalmáról. “A rettenetes valóság kegyetlen szorításában élek” – írta két évvel Benjamin halála után.

Lisa Marie lett apja alapítványának egyetlen örököse, édesanyjával rendszeresen vettek részt Gracelandben – a házban, ahol Elvis élt és meghalt – nagyszabású rajongói megemlékezéseken.Édesapjához hasonlóan Lisa Marie is megpróbálkozott az énekléssel, itt láthatod az egyik klipjét:

 

loading...