Kezdőlap AKTUÁLIS Tragédia: szörnyű balesetben veszítette életét egy fiatal mentős

Tragédia: szörnyű balesetben veszítette életét egy fiatal mentős

Hirdetés

Szomorú hír látott napvilágot az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán. A mentősök egy emberként gyászolják a kollégájukat, Pocsai Istvánt, aki egy közlekedési balesetben vesztette életét október 19-én.

 

Hirdetés

„Súlyos veszteség érte a mentők bajtársi közösségét. Október 19-én, a reggeli órákban Pocsai István (+25) kiváló mentőápoló bajtársunk tragikus közlekedési balesetben életét vesztette. Pocsai bajtárs 2017 decemberében csatlakozott a Püspökladányi Mentőállomás bajtársi közösségéhez. Azóta számtalan rászorulónak segített és bajtársai is mindig számíthattak a lelkiismeretes életmentőre. Bajtársunkat az Országos Mentőszolgálat saját halottjának tekinti, nyugodjon békében! Őszinte részvétünk a családnak és Bajtársainknak!” – írta az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

 

Csütörtök reggel egy nyerges vontató és egy személyautó ütközött össze a 4-es és a 42-es főutak kereszteződésénél, a 4-es főút 174-es kilométerszelvényénél, Karcag és Püspökladány között csütörtök reggel. Az ütközés erejétől a személyautó kettészakadt, majd kigyulladt. A Blikk úgy tudja, ebben a balesetben vesztette életét Az elhunyt mentős közösségi oldalából kiderül, hogy Pocsai István nős volt és egy gyermek édesapja.

szol24.hu oldalán fotók is vannak a tragédia helyszínéről.

Hirdetés