Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Többszörös orvosi hiba: meghalt a csodababa!

Többszörös orvosi hiba: meghalt a csodababa!

Egy gyerek elvesztése borzasztó, és átérezhetetlen érzés lehet. Ilyen helyzetben, jobb, ha nem próbálunk tanácsot adni, vigasztaló szót nyújtani, egyszerűen csak legyünk ott, ha szükség van az ölelésünkre.

Melissa Mead (31 éves) és Paul (34 éves) nagyon szeretett volna gyereket, azonban az orvosok nem sok jóval biztatták őket. Melissának ugyanis daganatok voltak a petefészkein, azért az egyiket el is kellett távolítani.

8 évig próbálkoztak, míg végül csoda történt, és 2013-ban megszületett William, az tökéletes, és teljesen egészséges kisfiúk. Mead és Paul a világ legboldogabb szülei voltak, míg nem William a következő évben elkezdte a bölcsődét, és szinte azonnal begyulladt a mandulája, és skarlátos lett.

Az orvos szerint ez természetes egy ilyen kisgyereknél, hiszen először ment közösségbe.

Antibiotikumos kezelést írt fel, és gyorsan meg is gyógyult. Kis idővel később azonban erősen köhögni kezdett, és az anya ismét elvitte az orvoshoz, aki azt mondta, nem szükséges újabb gyógyszeres kezelés, helyre fog jönni.

“Ez természetes egy közösségbe járó kisgyerek esetében”-mondta a szakember. A köhögés bizony nem múlt el, és William evés után hányni kezdett. Melissa úgy döntött, hogy egy másik orvoshoz mennek, de ez is azt mondta, hogy semmi komoly, és egy inhalátort adott neki, amivel tisztítani kezdték a légutait.

A gyerek még többet hányt, ezért egy harmadik szakemberhez fordultak a kétségbeesett szülők, ám az is azt mondta, hogy semmi komoly, nem kell megijedni.

Egyik nap 40 fokos lázzal küldték haza a gyereket a bölcsődéből, és a lázcsillapítók sem használtak.

A sürgősségre vitte Melissa a fiát, azonban itt is azt mondták, hogy nem kell aggódni, hiszen csak egy kis vírusfertőzés lehet. Másnap már szinte eszméletlen volt a láztól William, este, amikor lefektette az édesanyja, nagyon gyenge volt.

“Aznap este megpusziltam, oda adtam neki a kedvenc plüss szarvasát, és mondtam, hogy nagyon szeretem. Akkor beszéltem utoljára vele.

Az éjszaka folyamán többször benéztem hozzá, nem volt túl jól, de mélyen aludt. Reggel pedig borzasztó dolog történt. Amikor bementem hozzá, már nem lélegzett, de még meleg volt a kis teste”.

A szülők gyorsan hívták a mentőket, akik 6 perc alatt ott is voltak, de már nem volt, amit tenni. A borzasztó tragédia után vizsgálatot indítottak a fiú halálával kapcsolatosan, és kiderült, hogy a tüdőgyulladás következtében kialakult vérmérgezés okozta William halálát.

A szülők nagyon összetörtek a tragédia következtében, és egy ideig rá sem tudtak gondolni, hogy esetleg még legyen egy másik gyerekük, azonban a természet másképp intézte a dolgokat, 2016 novemberében megszületett Arthur, aki némiképp feledtette velük a veszteség tragédiáját.

tudasfaja.com

loading...