Kezdőlap EZOTÉRIA Te milyen állatot látsz meg ezen a képen? Nézd csak, miről árulkodik...

Te milyen állatot látsz meg ezen a képen? Nézd csak, miről árulkodik a válaszod!

Folyamatosan újabb és újabb dolgokat tanulhatunk magunkról és gyakran igazán megdöbbentő felfedezéseket teszünk a személyiségünkkel kapcsolatban. Azok az állatok, amelyeket kedvelünk, vagy adott esetben választunk, sokat elárulhatnak rólunk. 

 

Nézd meg ezt a képet, de ne bogarászd túl sokáig. Válaszd ki lentebb azt az állatot, amelyet először kiszúrtál a halmazból. Görgess lejjebb és olvasd el a hozzá tartozó leírást.

1# Tigris

Az energiát és az erőt személyesíti meg. Lobbanékony típus, aki hajlamos lázadóvá válni és szembeszegülni más alfa személyiségekkel is a környéken. Gyakran képviseli az ellenzéket és sokszor fegyelmezetlen. Nagy célokat tűz ki maga elé, ambiciózus és nagy sikereket tud elérni az életben, különösen akkor, ha hajlandó meghallgatni mások bölcs tanácsait is.

2# Sas

Ambiciózus típus és mindent megtesz azért, hogy elérje, amit akar. Nagyon nemes lelkű és mindig segít azokon, akik szükséget szenvednek valamiben. Mindig kiáll amellett, akit bántalmaznak. Számíthatsz rá és arra, hogy jó döntéseket hoz az életében. Soha nem fél a gúnytól és az elutasítástól. Magabiztos, de nem becsüli sem túl, sem alá magát.


3# Kutya

A kutya az intellektust és a hűséget személyesíti meg. Egy nagyon őszinte és odaadó személyt takar. Az igazság harcosa és ez kihat az egész életére. Ha úgy érzi, hogy valami nem fair, akkor a végsőkig képes harcolni érte. Emiatt van, hogy hosszas vitákba keveredik másokkal. Nagyon okosak és mindig tudják, hogy mikor és mit kell mondani, hogyan kell fellépni. A csalást, árulást nem állhatja.

4# Elefánt

Becsületesség, mentális stabilitás, erő, bölcsesség és tekintély. Ezek az ilyen személyek legfőbb jellemvonásai. Makacsságukkal és céltudatosságukkal sok embert vonzanak magukhoz. Egy tigrissel ellentétben ők úgy érik el a céljaikat, hogy azokat alaposan átgondolják lépésről lépésre, nem a határtalan ambíciójuk segítségével, kapkodva. A család az első számukra és szükségük van egy szerető személyre az életükben, aki a pesszimizmusukat mindig elnyomja.

5# Mókus

A mozgékonyság, fürgeség, hatékonyság, energia és odaadás jelképe. Magas intelligenciával és előrelátási képességgel rendelkezik. Féktelen energiájával és derűjével folyamatosan törtet előre. Nagyon népszerű a környezetében, kommunikatív és képes a többiekben is jó érzést kelteni. Bármilyen nehézséggel azonnal felveszi a harcot. Jó megfigyelő és elemző.


6# Béka

Mindig higgadt és nyugodt. Soha nem siet sehová és mindennek hagy elegendő időt. Megfigyel és átgondol, mielőtt nagy döntéseket hozna meg az életében. Kiváló hallgatóság, aki valóban figyel a másikra és mindig igyekszik jó tanáccsal szolgálni. Mindig van a tarsolyukban egy bölcs gondolat, amelynek hasznát veszik a munkájuk vagy a magánéletük során. Sajnos néha túl sokat várnak és elszakasztanak jó lehetőségeket. Nagyon jók a megérzéseik és könnyen biztonságba helyezik magukat veszély esetén.

7# Hal

Az intuíció tökéletes megtestesítői. Ezek a személyek képesek arra, hogy a jelek alapján navigáljanak az életükben és mesterien elkerüljük a nehézségeket. Nagyon szívósak és kitartóak, de nem kifejezetten reaktívak. Egy csatát apró lépésekben nyernek meg. Nagyon jók titoktartásban, legyen szó a sajátjukról vagy bárki máséról. Hajlamosak hangulatingadozásokra, de ez nem feltétlen látszik rajtuk, hiszen nem túl kifejezőek. Nagyon titokzatosak tudnak lenni. Nem mintha bármit rejtegetni akarnának, egyszerűen csak várják a megfelelő pillanatot.

tudasfaja.com

loading...