Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Te milyen állat vagy a születési dátumod alapján? Ilyen ember vagy valójában!

Te milyen állat vagy a születési dátumod alapján? Ilyen ember vagy valójában!

Annak alapján, hogy melyik hónapban és melyik napon születtünk, mindannyiunk megfeleltethető egy adott állatnak. Ennek segítségével többet tudhatunk meg személyiségünkről, egyedi jellemzőinkről. 

Nézd meg, hogy hozzád melyik állat tartozik és olvasd el a megfelelő leírást.

Január 1-9 Kutya

Január 10- 24 Egér

Január 25-31 Oroszlán

Február 1-5 Macska

Február 6-14 Galamb

Február 15-22 Teknős

Február 23-28 Párduc

Március 1-12 Majom

Március 13-15 Oroszlán

Március 16-23 Egér

Március 24-31 Macska

Április 1-3 Kutya

Április 4-14 Párduc

Április 15-26 Egér

Április 27-30 Teknős

Május 1-13 Majom

Május 14-21 Galamb

Május 22-31 Oroszlán

Június 1-3 Egér

Június 4-14 Teknős

Június 15-20 Kutya

Június 21-24 Majom

Június 25-30 Macska

Július 1-9 Egér

Július 10-15 Kutya

Július 16-26 Galamb

Július 27-31 Macska

Augusztus 1-15 Majom

Augusztus 16-25 Egér

Augusztus 26-31 Teknős

Szeptember 1-14 Galamb

Szeptember 15-27 Macska

Szeptember 28-30 Kutya

Október 1-15 Majom

Október 16-27 Teknős

Október 28-31 Párduc

November 1-16 Oroszlán

November 17-30 Macska

December 1-16 Kutya

December 17-25 Majom

December 26-31 Galamb

Ha Kutya vagy

Nagyon kedves és hűséges vagy. Az őszinteséged egyszerűen nem kérdőjelezhető meg. A munkában is felelősségteljes és szorgalmas vagy. Nem keresed a konfliktust és mindig kész vagy segíteni másokon, ezért szeretnek és tisztelnek olyan sokan.

Ha Egér vagy

Állandóan készen állsz egy kis kalandra. A szemed csillogásától mindenki elolvad. Sok embert vonzol a környezetedbe, mert nagyon különleges természet vagy. Nagyon érdekes személyiség vagy, ezért nem meglepő, hogy mások szívesen töltik veled az idejüket. Ezzel együtt eléggé érzékeny is vagy.

Ha Oroszlán vagy

Annak ellenére, hogy az oroszlán nagyon tüzes, vad állatként van lefestve, kifejezetten szereted a békét és a nyugalmat. Nem szívesen bocsátkozol bele nagy harcokba és konfliktusokba, még ha az ellenkezője látszik is néha. Nagyon dinamikus vagy és nem szeretsz egy helyben ülni. Szociális vagy és született vezető, aki tudja motiválni a többieket.

Ha Macska vagy

Kifejezetten vonzó és bájos személy vagy. Időnként higgadt és visszavonuló vagy, ugyanakkor vannak pillanatok, amikor szívesen hívod fel magadra a figyelmet. Szívesen szórakozol és veszed körbe magad barátokkal, de nagyra értékeled néha a csendet és egyedüllétet is. Imádsz új dolgokat kipróbálni.

Ha Teknős vagy

A kedvesség körbevesz téged. Nagyon békés típus vagy, aki soha nem akarna bosszút állni senki, soha nem akarna rosszat kívánni másnak. Nem érdekelnek a pletykák, harmóniában élsz a világgal, ezért is kedvelnek téged olyan sokan. Az emberek szeretik, ahogyan velük bánsz. Bármikor segítesz, ha tudsz, és nem vársz el cserébe semmit.

Ha Galamb vagy

Te vagy a pozitív hozzáállás megtestesítője. Nem számít, hogy az élet éppen mit dob eléd, mindig vidám, jó kedélyű vagy, nem hagyod, hogy bármi is elrontsa a hangulatodat. Te vagy a társaság lelke, aki mindenkivel jó kapcsolatot ápol. Az álszentséget, a képmutatást nem tűröd és aki ilyen, az soha nem fog tudni közelebb kerülni hozzád.

Ha Párduc vagy

Nagyon titokzatos típus vagy. Képes vagy bármilyen nagy nyomás alatt is jól teljesíteni és közben sem veszted el a higgadtságodat. Van, hogy szívesen pletykálsz a barátaiddal, de azt is olyan könnyeden teszed, hogy teljesen természetesnek hat. Szereted, ha a dolgok az elképzeléseid szerint alakulnak, amire nem mindig van lehetőség, emiatt hajlamos vagy elveszíteni kapcsolatokat.

Ha Majom vagy

Sokszor vagy türelmetlen és agilis. Szereted, ha minden azonnal készen a rendelkezésedre áll. Visszafogott vagy, de néha jól esik a rivaldafényben tetszelegni. A magad szabályai szerint élsz és szereted a biztonságot. Nem szívesen bocsátkozol bele konfliktusokba.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...