Kezdőlap EZOTÉRIA Te melyik kútba dobnád be az érmédet? Ezt árulja el a választásod

Te melyik kútba dobnád be az érmédet? Ezt árulja el a választásod

Adott 6 kút, viszont csak egyetlen érméd van. Ezt az érméd kell beledobnod valamelyikbe ahhoz, hogy valóra váljon a kívánságod. Te melyiket választod?

Személyiségedről tudhatsz meg többet a döntésed alapján.

1# Őszinte és figyelmes

Az őszinteség számodra a legfontosabb emberi tulajdonság, éppen ezért te is mindig igazat mondasz, magadat adod és sosem mesterkéltek a tetteid vagy a szavaid. Tiszteletben tartod az elvet, miszerint ‘Úgy bánj másokkal, ahogyan szeretnéd, hogy veled bánjanak.’

Mindenkiben a jót látod és ebből néha problémád adódik. Jó dolog, ha bízol másokban, viszont az is fontos, hogy tudj különbséget tenni a szándékok között.

2# Érzékeny és óvatos

Nyugodt, jószívű és csendes típus vagy. Szereted, ha béke és harmónia járja át az életedet és emiatt igyekszel kerülni a konfliktust. Te irányítod az életedet és teljes tudatossággal viszed véghez a tetteidet. A szeretet a vezérelved és tudod, hogy a holnap a ma tetteiben gyökerezik.

3# Nagylelkű és megbízható

Egy nemes lelkű ember vagy, aki mindig készen áll arra, hogy segítsen másokon és soha nem vár el cserébe semmit. Őrizd meg továbbra is ezt a hozzáállást és meglátod, az életed mennyire termékennyé és virágzóvá fog válni napról napra. Pozitivitásod beragyogja a környezetedet.

4# Pontos és részletekben elvesző

A mottód: Előbb intézzünk el minden feladatot. Intelligens vagy, gyakorlatias és szorgos típus. Nem szereted az improvizálást, szeretsz mindenre előre felkészülni és mindig a lehető legpontosabban tartod magad a szabályokhoz és előírásokhoz.

Állandóan a tökéletességre törekszel, de nem szabad hagynod, hogy az ezirányú elkötelezettséged megakadályozzon abban, hogy élvezd az élet “tökéletlen” szépségeit és a munkád gyümölcsét.

5# Racionális

Olyan típus vagy, aki pontosan tisztában van vele, hogy mit akar véghez vinni az életben, és hogy azt hogyan tudja elérni. Ha belefogsz valamibe, nem hagyod, hogy bármi is elvonja a figyelmedet az elvégzendő feladatokról. Az erős koncentrációs készséged gyakran elszeparál a többiektől, amire jobban oda kellene figyelned.

Ne feledd, mindannyian diákok és tanárok is vagyunk egyben. Mindenkitől lehet tanulni valamit és mindenkinek át lehet adni valamit.

6# Lobbanékony és extrovertált

Pozitív személyiség vagy, aki nem fél nagy kockázatot bevállalni a céljai érdekében. Nagyon dinamikus vagy, akit az akadályok nem tudnak megállítani, éppen ezért érsz el mindent, amit a fejedbe veszel. Fontos, hogy jobban tudd beosztani az idődet és az energiádat.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...