Kezdőlap EZOTÉRIA Te melyik ablakon néznél ki legszívesebben? Feltárjuk személyiséged és a jövőd!

Te melyik ablakon néznél ki legszívesebben? Feltárjuk személyiséged és a jövőd!

A következő egyszerű és könnyed személyiségteszttel megtudhatod, hogy milyen időszak vár rád a közeljövőben és mélyebb betekintést is nyerhetsz jelenlegi lelki állapotodba.

Annyit kell tenned, hogy megnézed a fentebb látható képeket és kiválasztod azt, amelyik a szívednek legkedvesebb. Azt az ablakot, amelyiken most, ebben a pillanatban ki szeretnél tekinteni. Lássuk az eredményeket!

1# Elfoglalt napok

Az elkövetkező időszakban sok feladatod lesz, amiket kivétel nélkül becsületesen el is fogsz végezni, ám ez sok energiát ki fog venni belőled. A környezted bármikor számíthat rád, olyan ember vagy, aki mindig megtartja a szavát. Attól függetlenül teljesen természetes, hogy elvágyódsz valahová. Egy csendes helyre, ahol teljesen kikapcsolódhatsz és feltöltődhetsz. Ha túlcsordul a pohár, mindenképpen menj el egy közeli vízpartra sétálni, hogy újult erővel állhass neki a kötelezettségeidnek. Ha pedig túl leszel a nehéz időszakon, jöhet a megérdemelt, hosszabb pihenés.

2# Egyedüllét

Egy rendkívül nehéz időszakban vagy most, vagy tudsz magad mögött. Mivel maximalista vagy, ezért az életed minden területén igyekszel tökéletesen megfelelni, de ennek az az eredménye, hogy túlhajtod magad és teljesen kimerülsz. Most másra sem vágysz, csak arra, hogy egyedül lehess egy csendes helyen és magaddal foglalkozhass. Szükséged van rá, hogy a lelked és a szellemed is lecsendesedjen és átértékeld az eddig történteket. Ha az segít, akkor vonulj el néhány napra egyedül.

3# Életöröm

A szivárvány, ami a képen látható, azt jelképezi, hogy látod a fényt az alagút végén, hogy van valami pozitív dolog, ami mindig hajt előre. Egy pörgősebb időszakot hagyhatsz hamarosan magad mögött, mégis úgy érzed, hogy ha a végére érsz, még több energiával fogsz rendelkezni, mint amikor elindultál, hiszen számos tapasztalatot szereztél idő közben. Nem gondolod azt, hogy bármi is balul sülhetne el, nagyon biztos vagy magadban és már alig várod, hogy megünnepelhesd a sikereidet. Ilyen hozzáállással, nagy eséllyel el is fogod érni, amit kitűztél.

4# Zárkózottság

A  képen egy zárt ablakot látunk, ami annak a jelképe, hogy bár szívesen tekintesz a mögötte húzódó nyüzsgő városra, mégis szeretsz tisztes távolságot tartani a környezetedtől. Ez nem azt jelenti, hogy nem vagy megközelíthető. Nagyon is barátságos és közvetlen vagy, könnyen alakítasz ki új kapcsolatokat és jól érzed magad társaságban, de ha bensőségesebb lelki dolgokról van szó, akkor aligha nyílsz meg mások előtt. Jobb szereted a lelki dolgaidat magaddal letisztázni. Ha ettől jól érzed magad, akkor semmi gond, viszont ha szenvedsz ebben a helyzetben, akkor fontos, hogy megtanulj kinyílni azon személynek, akiben megbízol.

5# Harmónia

Teljesen elégedett vagy az életeddel, mindazzal, amit elértél. Nagyon jól érzed magad társaságban is és egyedül is. Mindig energikus és aktív vagy ha a helyzet megkívánja, ugyanakkor képes vagy lecsendesedni és pihenni, ha arra van szükséged. Fenn tudod tartani az egyensúlyt a munka és a magánélet között, ami nagyon nagy kincs. Lelkileg stabilnak mondhatod magad, amiért keményen meg is dolgoztál. Sokan csodálnak téged és fordulnak hozzád tanácsért, amivel szívesen szolgálsz mindenki számára.

6# Érzékenység

A kép azt árulja el, hogy igazán romantikus lélek vagy, aki szívesen osztja meg az életét kizárólag a hozzá közel álló emberekkel. Derűvel tekintesz a mindennapokra és szívesen kapcsolódsz ki egy csendes környezetben. Az elkövetkezőkben sok fontos feladatot kell majd elvégezned, de valahogy mindig képes leszel olyan mértékben ellazulni, hogy azzal teljesen fel tudd tölteni magad a megmérettetések között. Ha vége az erőt próbáló időszaknak, átadhatod magad a kikapcsolódásnak és a különböző társasági programoknak, amikben nem lesz hiány a jövőben.

tudasfaja.com

loading...