Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Te hol választod el a hajad? Ezt tükrözöd vele a külvilág felé!

Te hol választod el a hajad? Ezt tükrözöd vele a külvilág felé!

Te hogyan választod el a hajzuhatagod? Rengeteg mindent elárul rólad, hogy milyen módon választod el a hajadat. Nézd meg, rád mi vonatkozik!

Bal oldalon:

Ha te a bal oldalon szoktad elválasztani a hajad, akkor te egy család centrikus személy vagy, akinek a család, és a munka kerül a dobogó tetejére. Nagyon szereted az állatokat és a gyerekeket, a hazug, és álszent embereket azonban nagy ívben elkerülöd. Jó emberismerő vagy, tisztán tudod látni a bonyolult dolgokat is.

Frufru:

A frufruval rendelkező hölgyek vidámak, mosolygósak, pozitív életszemléletűek, szereti a vicceket, az ugratást, de ez ne tévesszen meg bennünket! Ha kell, akkor nem vesznek félvállról semmit, ambiciózusak is tudnak lenni! Társaságkedvelőek, akaratlanul is a társaság középpontjába kerülnek.

Jobb oldalon:

Ha a jobb oldalon választod el a hajadat, akkor te egy nagyon empatikus, szeretetreméltó, és mások érzéseire nagyon fogékony személyiség vagy, azonban hajlamos vagy többet törődni másokkal, így háttérbe szorítod saját magad! Minden emberrel rögtön megtalálod a közös hangot.

Középen, szabálytalanul:

A középen, szabálytalanul elválasztott haj, barátságos, laza, sokszínű,jókedvű személyiségre utal, ő az, aki mindig minden helyzetet tud kezelni, rugalmas gondolkodásának köszönhetően. Számára nincs akadály, a lehetetlent nem ismeri. Munkájában mindig 100%-osan teljesít, koncentrációja irigylésre méltó.

Nincs választék:

Amennyiben egyáltalán nem választod el a hajad, az arra utal, hogy nem szereted a pletykát, és a gonoszkodást, mindig meggondolod, kinek tárd fel önmagad úgy igazán. Bohókás személyiség vagy, ezáltal a spontán ötletek és döntések is jellemzőek rád. Igazi szabad lelkű személy vagy.

loading...