Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Születési hónapod alapján ezekre a betegségekre vagy hajlamos

Születési hónapod alapján ezekre a betegségekre vagy hajlamos

Hirdetés

A modern tudomány bebizonyította, hogy a születési hónapunk nagyban befolyásolja az egészségügyi állapotunkat és a személyiségünket!

Január:

Azok, akik télen születtek, kevésbé temperamentumosak és kolerikusak, mint azok, akik más évszakokban születtek, azonban nem sok napunk van az évnek ebben az időszakában. Éppen ezért a téli születésűek elnyomják az érzéseiket és a depressziót. Az ebben a hónapban születetteknél gyakoribb a gyomorfekély, székrekedés, szívroham, és a migrén. A januárban született férfiak háromszor kevesebb eséllyel küzdenek pajzsmirigy problémákkal, mint a szeptemberben születettek.

Hirdetés

Február:

Ebben a hónapban születettek igazán értelmesek, intelligensek és nagyon gondoskodó személyiségűek. Azok, akiknek születésnapjuk  februárban van, tisztában kell lenniük a pajzsmirigy problémáival, az osteoarthritisszel, a szívbetegségekkel (férfiak) és a trombózissal (nők).

Március:

Mindenki, aki tavasszal született, hipertermikusnak öröklődik: mindig jó hangulatban van. Azok, akik márciusban, áprilisban és májusban ünneplik születésnapjukat, többnyire vidám optimistákká válnak. A márciusban született férfiaknál asztma, szürkehályog és szívproblémák jelentkezhetnek. A nőknél reuma, székrekedés és ízületi gyulladások léphetnek fel.

Április:

Az áprilisban született férfiaknak osteoporosisban, pajzsmirigy problémákban és asztmában lehet részük, nőknek ismerniük kell a bronchitist, a daganatokat és az osteoporozist.

Május:

A májusban született férfiak hajlamosak lehetnek asztmára, depresszióra és cukorbetegségre, a nők pedig csontritkulásra, székrekedésre és krónikus allergiára.

Június:

A nyáron született emberek pozitívan szemlélik a világot, de ennek ellenére jellemző rájuk a hangulatingadozás. Ez a hangulatingadozás pszichológiai rendellenességgé válhat, mint például a bipoláris zavar vagy a mania-depressziós pszichózis. A júniusban született férfiak krónikus hörghurutra és szívbetegségekre hajlamosak, amíg a nők ízületi gyulladásokra, inkontinenciára és reumatizmusra.

Július:

A júliusban született embereknél  valószínűleg asztma, ízületi gyulladások, tumorok és krónikus nyaki fájdalmak jelentkezhetnek.

Augusztus:

Az augusztusban születettek  a következő betegségekre lehetnek hajlamosak: férfiak csontritkulásra, asztmára és pajzsmirigy problémákra; a nőknél reuma, ízületi gyulladás és trombózis léphet fel.

Szeptember:

Akik ősszel látták meg a napvilágot, azok kissé indulatos személyiségek. A napfénynek köszönhetően az ebben a hónapban születettek kevésbé hajlamosak a depresszióra. A szeptemberben született férfiak csontritkulásban, pajzsmirigy problémákban, asztmában, a nők daganatokban szenvedhetnek. A jó hír az, hogy a hónap szülötteinél kicsi a valószínűsége a krónikus betegségek kialakulásának.

Október:

Az októberben született férfiak pajzsmirigy problémákkal, migrénnel, a nők vérszegénységgel, magas koleszterinszinttel számolhatnak.

November:

A novemberben született férfiak  valószínűleg krónikus bőrbetegségekkel és szív- vagy pajzsmirigy problémákkal küzdenek. A novemberben született nők szívrohamokban, székrekedésben vagy varikózisban szenvedhetnek, de nem lesz gondjuk a menopauza idején.

December:

Az év utolsó hónapjában született férfiaknál valószínűleg szürkehályog, depresszió és szívproblémák jelentkezhetnek. A nőknél valószínűleg asztma, trombózis és krónikus bronchitis fordul elő.

Hirdetés
loading...