Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK Szülei megtagadják a “deformált” baba elvetetését – csak nézd meg őt most,...

Szülei megtagadják a “deformált” baba elvetetését – csak nézd meg őt most, 2 évvel később

Hirdetés

Sara Heller és Chris Eidam már régóta szerettek volna gyermeket, azonban amikor megnézték az ultrahang felvételt, az orvos mégis végzetes lépést javasolt nekik…

 

Hirdetés

A felvételen látszott, hogy gyermekük súlyos száj és szájpadlás rendellenességgel születik majd – írj az Omaha News.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

S A R A + B R O D Y (@saheller) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

S A R A + B R O D Y (@saheller) által megosztott bejegyzés


Az orvos felajánlotta a lehetőséget, a szülőknek azonban meg sem fordult a fejében, hogy végzetes lépésre szánják el magukat. Az édesanya rendben megszülte a máskülönben egészséges kicsit.

A szülőknek rengeteg örömet okozott a gyermekük. Ám amikor közzétették a képét, hogy kisbabájuk született, többen ellenséges és csúfolkodó megjegyzéseket tettek a külsejére. Még csak három hónapos, de már csúfolják…


A szülők tudták, hogy cselekedniük kell! Csak sajnos nem volt pénzük a beavatkozásra, amelyet csak részben fedezett volna a biztosító. Ráadásul egy nagy szerencse érte őket, amely segített abban, hogy megtalálják a megoldást. Épp egy étteremben vacsoráztak, amikor odalépett hozzájuk a pincér, és egy szalvétába csomagolt ajándékot adott át nekik, az egyik vendégtől.

A szalvétába csomagolva 250 ezer forintnak megfelelő dollárt és egy üzenetet találtak:” A gyönyörű gyermeketek számára.”

 

Azóta a kisfiú (hála az idegen segítségének) túl van a műtéti beavatkozásokon, amelyekkel csaknem nyom nélkül helyreállították a száját és a szájpadlását! (Lásd a fenti képet)

Az idegen ajándéka megváltoztatta a család mindennapjait, a kisfiúnak pedig az egész életét! Neked mi a véleményed?

Hirdetés