Kezdőlap AKTUÁLIS Szörnyű! 8 órán keresztül kínozták, verték az életéért könyörgő 18 éves lányt...

Szörnyű! 8 órán keresztül kínozták, verték az életéért könyörgő 18 éves lányt a “barátai”

Hirdetés

A lány azt hitte meg fog halni, miközben három kínzója motorkerékpár lánccal, fával verte és levizelte. A lány elkeseredésében már azon gondolkodott, hogy kiugrik a nyolcadik emeleti ablakon…

A szadista trió (két 20 éves fiú és egy 21 éves nő) arra kényszerítették a lányt, hogy kutyaként viselkedjen a lakásban, s közben folyamatosan ütötték, verték.

Hirdetés

– Hiába könyörögtem, nem hagyták abba a verést és nem engedtek el. Azt hittem, az lesz az egyetlen út, ha kiugrom az ablakon – még akkor is, ha meghalok…

A lány szörnyű megpróbáltatása akkor kezdődött, amikor „barátja” felhívta a város központjában lévő lakásába, mert már túl késő volt, hogy haza induljon szülei házába. A házban még két másik barát is tartózkodott. Legalábbis akkor még azt gondolta róluk, hogy barátok.

– Amint beléptem a lakásba, éreztem, hogy valami nem stimmel, de a „barátom” mondta, hogy ne aggódjak, maradjak nyugodtan. Nem sokkal később azonban hárman üzeneteket kezdtek küldeni egymásnak a mobiljukra, majd azt mondták, hogy megcsalta a barátom. Amikor azt mondtam, hogy nem hiszem el, egyre agresszívabbak lettek.

Mondtam, hogy én inkább hazamegyek, és megpróbáltam kinyitni a bejárati ajtót, de Amy megállt előttem, és nem engedett ki. Elkezdett verni, miközben a falnak nyomott, és azt mondta: Ez kell neked, hogy jó anya légy!

Mindhárman rugdostak, égették a bőrömet a cigarettájukkal, majd elővettek egy motorkerékpár láncot és ütni kezdtek vele. Egyre csak azon gondolkodtam, mit tettem, hogy ilyen állatokká változtak? Mit tettem, hogy bántani akarnak?

Aztán, amikor éppen nem vertek, azt mondták, hogy nem ülhetek a kanapéra, mert nem akarnak valamit elkapni tőlem, és azt mondták, négykézláb kell közlekednem a lakásban, mert én egy kutya vagyok. A hajamnál fogva rángatta, közben ütöttek, ahol értek.

Könyörögtem, hogy engedjenek el, de nem tették. Amikor a szemem és az arcom feldagadt, elkezdtek citromlét önteni a sebekre.

De nem volt a legrosszabb. Amikor azt hitték elájultam, arról kezdtek beszélni, hogyan fognak megölni. Elmondták, hogy majd betesznek egy furgonba, és belökik a testemet a folyóba, ahol senki nem fog megtalálni.

A támadás tavaly december 22-én történt, és csak akkor ért véget, amikor a csoport az úgynevezett negyedik barátját odahívta, hogy „befejezze a munkát”, de ő mentőt hívott helyette.

Az egyik tettes követte a kórházba is, és arra utasította, mondja azt a rendőrségnek, hogy az utcán támadták meg idegenek.

A lány három napot töltött kórházban a horror támadást követően, rengeteg csontja eltört és gipszben feküdt hat hétig.

Forrás:buzzblog.eu

Hirdetés