Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK Szórj kávézaccot a grillező parazsára, és egész nyárra megoldódik egy hatalmas problémád!

Szórj kávézaccot a grillező parazsára, és egész nyárra megoldódik egy hatalmas problémád!

Hirdetés

A nyarat általában azért is várjuk nagyon, hogy végre grillezhessünk a barátainkkal a kertben. Nincs is szebb egy csillagos nyári grillezős esténél.

A nyári estéket azonban nagyon el tudják rontani a vérszívó szúnyogok. Vannak emberek, akik szinte ki sem tudnak ülni a kertbe, vagy teraszra, hiszen valósággal ellepik őket a szúnyogok. Sokszor ilyenkor a bolti szúnyogírtól sem segítenek már.

Hirdetés

Nem árt azt sem figyelembe venni, hogy ezek a szúnyogirtók nagyon sok vegyi anyagot tartalmaznak, melyek mind felszívódnak a bőrünkön keresztül. Van amikor rengeteg pénzt kiadunk a csodákat ígérő szúnyogirtókra, és mégsem hatásosak. Az alábbiakban egy olyan hatékony módszert láthatunk, mely segítségével könnyen megszabadulhatunk a szúnyogoktól.

Létezik természetes, és hatékony szúnyogirtó?

Bátran kijelenthetjük, hogy ezzel a módszerrel nagyon meg vagyunk elégedve, ugyanis, ha telesen nem is űzte el a szúnyogokat, de sokkal kevesebb vérszívóval kellett megküzdenünk. Nézzük, mit kell tennünk annak érdekében, hogy megszabaduljunk a szúnyogoktól. Miután elkészítettük a kávét, a friss zaccot szórjuk a grillre, a forró parázsra.

Ez a számunkra kellemes illat a szúnyogok számára egyáltalán nem élvezetes, ezért messzire el fogják kerülni a területet. A módszer sikerességét fokozhatjuk, ha még egy kevés babérlevelet is beledobunk a tűzbe. Ennek a füstje garantált szúnyogűző. Ezt akár bent a lakásban is alkalmazhatjuk. Egy kis tűzálló tálacskában gyújtsunk meg 2-3 babérlevelet, és akkor a szúnyogok egészen biztosan el fognak kerülni. Ne hagyjuk felügyelet nélkül a lakásban meggyújtott babérlevelet.

Ha bevált a módszer ajánljuk ismerőseinknek is, hogy ne kelljen többé küzdjenek a vérszívókkal.

Hirdetés