Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK Szórj egy kevés sót a vécébe, leesik majd az állad!

Szórj egy kevés sót a vécébe, leesik majd az állad!

Azt tudni kell, hogy a WC takarítása (irodában vagy lakásban) nem csak saját maga miatt fontos, hogy az ne legyen visszatetsző, hanem az egész környezet miatt is, ugyanis a benne lévő mikroorganizmusok az öblítés során a levegőbe kerülnek, így eljutnak a helyiség különböző felületeire is, hogy aztán ott összeszedjük őket.

Rengeteg csodaszert lehet kapni, ami vagy nem is csodaszer, de mindenképp drága és persze sem nekünk sem a földünknek nem tesz jót.

Nem is megyek bele, mi minden szutyok van ezekben a cuccokban, inkább koncentráljunk arra, hogy mennyivel olcsóbban meg lehet úszni a wc takarítását!Íme a módszer, ami pillanatok alatt ragyogóvá varázsolja még a legpiszkosabb vécét is, fillérekből!Nyomj egy tálba egy fél citromot, majd szórj hozzá egy marék sót. Alaposan keverd össze, ha pedig még fokozni szeretnéd a hatást, akkor dúsítsd a keveréket szódabikarbónával.

Ezután öntsd a tál tartalmát a vécécsészébe, majd alaposan súrold át a vécékefével. Ha pedig igazán erős a harci kedved, akkor gumikesztyűben közvetlenül is nekieshetsz a porcelánnak.

A fél citrommal alaposan dörzsöld végig a felületét, majd egy kefe segítségével suvikszold át közvetlenül a sóval. Az eredmény makulátlan és ragyogó lesz!

Szerző: tudasfaja.com

loading...