Kezdőlap AKTUÁLIS Szomorú hírek érkeztek Galambos Lajosról

Szomorú hírek érkeztek Galambos Lajosról

Már otthonában lábadozik Galambos Lajcsi, akit tegnap szirénázó mentő szállított a tatabányai kórházba. Szerencsére az ijedtség nagyobb volt, mint a baj, így többórás kivizsgálás után saját felelősségére hazaengedték a mulatóssztárt, aki a Blikknek szólalt meg először egészségi állapotáról.

Mint azt a Blikk elsőként megírta, szerda délután két szirénázó mentőautót is láttak a boldogasszonypusztai birtok felé robogni. Annyit lehetett biztosan tudni, hogy Lajcsit szállították kórházba, de hogy pontosan mi miatt, azt még csak sejteni sem lehetett, ugyanis a trombitaművész elérhetetlen volt. Most azonban sikerült vele telefonon beszélnünk, és elmondta, pontosan mi is történt tegnap.– A hír igaz, kórházba szállítottak tegnap. Egy távoli rokon, egy sokat segítő családtag volt mellettem az otthonomban, amikor rosszul lettem. Olyan fulladásos roham tört rám, hogy tényleg pánikba estem. Ennek ellenére nem akartam, hogy mentőt hívjon hozzám, de ő is annyira megijedt, hogy nem hallgatott rám – mesélte Lajcsi a Blikknek, aki megerősítette, hogy valóban két mentőautó érkezett a birtokára. – Az első autóban nem volt olyan felszerelés, amire a teljes körű kivizsgálásomhoz elengedhetetlenül szükség lett volna, így kértek még egy, már jobban felszerelt mentőt. Végül az szállított be a tatabányai kórházba.

A sürgősségi osztályon hosszú órákat töltött aztán, rengeteg vizsgálatot elvégeztek rajta.– Felírtak egy újabb gyógyszert is, amit ezentúl napi rendszerességgel kell szednem a korábbi kezelések mellett. És ami a legfontosabb és legfájóbb, hogy a fulladások miatt határozatlan időre eltiltottak a trombitálástól is. Viccesen mondhatnám, hogy trombitadiétára fogtak, de ezt én nem fogom fel ilyen viccesen, mert a zenélés az életem, és ha azt elveszik, az olyan, mintha az életemet vették volna el…

loading...