Kezdőlap AKTUÁLIS Szomorú hír jött Oszvald Marikáról

Szomorú hír jött Oszvald Marikáról

Oszvald Marika gödöllői nyári rezidenciáját súlyos viharkár érte. A beszámolók alapján a vihar jelentős károkat okozott az ingatlanon és a környezetében is.

 

A ház egy része beázott, és a kertben található fák, valamint a kerítés is megrongálódott. Emellett egy faág a villanyoszlopra dőlt, ami miatt több mint két napig áramszünet volt a területen, ami komoly problémát okozhatott.

A színésznőnek a vihar miatt további veszteségek is keletkeztek, mivel a hűtőszekrényében tárolt élelmiszerek elromlottak az áramszünet miatt.

Ami a helyreállítást illeti, Oszvald Marika valószínűleg azonnal intézkedéseket tett a károk bejelentése és az ingatlan helyreállítása érdekében. Az ilyen jellegű viharkárokra gyakran van biztosítás, ami segíthet a helyreállítási költségek fedezésében.„Nem sok minden történt, mert nehezemre esnek az ilyen típusú ügyintézések, de a lányom segített nekem. Első lépésben kellett kérni egy igazolást az áramszolgáltatótól, amivel bizonyíthatom a biztosítónál, hogy ötven órán keresztül nem volt áramom” – mondta a Borsnak a művésznő, majd hozzátette: rengeteg étel kárba ment.

„Tele volt a fagyasztóm hússal, zöldségekkel, és mivel az is kiolvadt, le kellett egyesével fényképeznem, és mindegyiknek külön-külön az árát is meg kellett jelölnöm, hogy mennyibe került” – mesélte.

Aggódik, hogy nem jön ki a pénzből

Oszvald Marika kételkedik abban, hogy a neki megítélt összeg elegendő lesz a károk fedezésére.„A beázásokat már megnézte egy szakember, de hogy az árajánlatban szereplő összeg elegendő lesz-e a helyrehozatalára, kevésbé hiszem. Talán a jövő héten jönnek megcsinálni a tatarozást és az állagmegóvást” – mondta.

Jelenleg még mindig nem lehet tudni, mennyibe kerül majd vihar okozta károk helyrehozása, de a művésznő szerint biztos, hogy több százezerről van szó.

„Egyelőre nem tudom, a biztosító összességében mekkora összegű kárt számol ki, deaz biztos, hogy több százezer forintos veszteség ért.Abban azért még mindig reménykedem, hogy kijön abból a pénzből, amit megítélnek, és nem kell jelentős mértékben kipótolnom, hogy mindent rendezni tudjak” – mondta.

Annak ellenére, hogy súlyos problémákat okozott neki a vihar, próbál pozitívan tekinteni a történtekre.„A sérült fákat sikerült már kivágatnom, egyelőre száradnak. Ha majd visszavonják a tűzgyújtási tilalmat, eltüzelem. Most már nem olyan vészes a helyzet, és annak különösen örülök, hogy a veteményesemmel nem történt semmi baj.”

Nem ő az egyetlen, akinek hatalmas károkat okozott a vihar, hiszen az Sasvári Sándor birtokát is megtépázta. A akkor így fogalmazott: „Sosem éltem át még ehhez hasonlót sem”.

loading...