Kezdőlap AKTUÁLIS Szomorú hír jött a palotából

Szomorú hír jött a palotából

Hirdetés

A királyi család körében újabb vihart kavart a hír, miszerint Harry herceg és Meghan Markle nem kapnak meghívást az egyik legfontosabb eseményre: Westminster főhercegének esküvőjére.

 

Hirdetés

Az Amerikában élő párt nem hívják meg az eseményre, holott a kijelölt főherceg, Hugo Grosvenor, jó barátjuk volt Harry hercegnek, és ráadásul a kis Archie keresztapjaként is szolgált.

A jövő évi esküvőre a Chester Katedrálisban kerül sor június 7-én, és a család minden tagja, beleértve III. Károlyt, Kamilla királynőt, Vilmos herceget és Katalin hercegnét is, meghívást kapott. Azonban a szóban forgó eseményen Harry és Meghan lesz az egyetlen kihagyott páros.A döntésért nem a leendő vőlegény, Grosvenor főherceg tehető felelőssé, aki a hírek szerint személyesen hozta meg a választ arról, hogy Harry és Meghan kimaradnak az esküvőről. Még további pikantériát ad a helyzethez, hogy Harry herceg vőfélyi szerepét is elvállalná Vilmos herceg.A meghívók elmaradása újabb fejezetet nyit a már amúgy is feszült kapcsolatban lévő Harry és a királyi család között. A részletek egyelőre homályban maradnak, de az esemény biztosan a közkíváncsiság középpontjába fog kerülni, amikor elérkezik a nagy nap.