Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Szóhoz sem jutunk! Felejtsd el a bikinit és a fürdőruhát, ez lesz...

Szóhoz sem jutunk! Felejtsd el a bikinit és a fürdőruhát, ez lesz idén a trend! Te bevállalnád?

Hirdetés

Vadabbnál vadabb trendek látnak napvilágot minden évben a nyári outfiteket illetően. Nem győzünk rajtuk csodálkozni és csak találgatunk, hogy ez vajon kinek az agyszüleménye lehetett, majd elmélkedünk, hogy valóban van-e olyan ember, aki ezt be is vállalja..?

Láttunk már glitteres feneket és csillámos ciciket is. Van aki random elszórja a csillogó kiegészítőket a testén. Előfordulnak kisebb nagyobb kövecskék, csillámpor az arcon és akár a hajtöveken is. Az emberi képzelőerőnek úgy tűnik nincsen határa.

Hirdetés

Missing LA and #Coachella✨🔥 bring on #EDCVegas !!🤙🏼💕

✨GO GET GLITTER✨ (@gogetglitter) által megosztott bejegyzés,

A jelenlegi új trend, hogy a lányok fürdőruha vagy felsőrész helyett csillámmal fedik el a testük azon részeit, amit nem kívánnak láttatni, de ezért mégis szeretnének érdekessé és sejtelmessé válni általa.

Glitter fürdőruha helyett

Not long until we’re back in the ☀ can’t wait to show you all what we’re up to!💕🔥

✨GO GET GLITTER✨ (@gogetglitter) által megosztott bejegyzés,

Nagyon izgalmas, fényes és színes alkotások születnek, amit mi még nehezen tudunk elképzelni egy strandon, de a képek azt bizonyítják, hogy igenis létező jelenségről van szó.

Mindenképpen bevállalósnak kell lenni hozzá, amellett pedig alaposnak is, hogy a csillám ne eresszen könnyen, nehogy fél úton akaratlanul is megváljunk egy részétől.

✨Live a colourful life🌈💕 #VenicePride

✨GO GET GLITTER✨ (@gogetglitter) által megosztott bejegyzés,

Vízbe mindenesetre nem ajánlatos bemenni vele, így leginkább csak a parton lehet örvendeztetni vele a csodálkozó és kíváncsi szemeket.

Te bevállalnád?

tudasfaja.com

Hirdetés