Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Orchidea vagy kaktusz? Ez a szobanövény hoz neked szerencsét a csillagjegyed szerint!

Orchidea vagy kaktusz? Ez a szobanövény hoz neked szerencsét a csillagjegyed szerint!

Egy szobanövény nem csak esztétikai szempontból jó választás, hanem szerencsehozó talizmánként is megállhatja a helyét. A lényeg, hogy a csillagjegyednek megfelelő szerencsehozó növényt szerezd be. Garantált lesz a sikered vele.

Nézd meg, hogy a te zodiákusodhoz melyik illik.

Kos – Pozsgás, húsos levelű szobanövények

Ilyen például a kövirózsa, az aloe vera, a zámia vagy a pozsgafa. Nagyon ellenállóak, a legnagyobb szárazságot is elviselik. Igénytelen, mégis szép növények.

Bika – Ibolya

Nagyon kellemes atmoszférát teremt. Jó hangulatú és szép növény, amely a Bikáknak ideális, hiszen szeretik, ha az otthonukban harmónia lakozik.

Ikrek – Közönséges spárga

Nagyon terjedelmes és jó hangulatot árasztó növények. Az Ikreknek szüksége van a gondtalan atmoszférára, amelyet ez a növény teremt a környezetükben.

Rák – Pénzfa

A Rákok számára a család az elsődleges helyen áll, amely mellett az anyagi biztonságra is törekednek. Ebben van segítségükre a pénzfa szerencsét hozó ereje.

Oroszlán –  Kínai rózsa

Gyönyörű és színpompás növény, amely vonzza magához  a tekintetet. Egy Oroszlán számára a legjobb lélekemelő szobanövény.

Szűz – Könnyező pálma

Tökéletes dekorációja egy nappalinak és egy irodának is. A Szüzek számára a személyes növekedés, tudatosság támogatója.

Mérleg – Anyósnyelv

A felfelé ívelő, nem egynemű színnel rendelkező levelek segítik a Mérlegeket, hogy egyre kreatívabb ötleteket találjanak ki. Egyben egyensúlyt teremtenek.

Skorpió – Kaktusz

Téves azt hinni, hogy a kaktusz egy szúrós, barátságtalan növény, hiszen sok kaktusz faj hoz virágot. A Skorpiónak ideális választás, hiszen nagyon titokzatos jellem, aki keveseknek nyílik meg.

Nyilas – Citromfa

Házi citromot nem mindenki képes termeszteni, viszont egyáltalán nem lehetetlen kihívás. Éppen erre van szüksége egy Nyilasnak. Motivációra és egy olyan pozitivitást sugárzó növényre, mint a citrom.

Bak – Bonsai fa

Tökéletes választás az erős és kitartó jellemnek, a Baknak. Ez a növény egy új, nyitottabb látásmódot is segít neki elsajátítani.

Vízöntő – Mikulásvirág

A Vízöntők mindig nagyszabású terveket szövögetnek és mindig kreatív ötletekkel állnak elő. Egy ilyen különlegesen szép szobanövény inspiráció lesz számukra.

Halak – Orchidea

Az orchidea bájos, finom virágai legalább olyan különlegesek, mint a Halak belső világa. Sok művészt megihletnek szépségükkel, ezért a Halak számára is tökéletes talizmán a mesterművek létrehozásához.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...