Kezdőlap AKTUÁLIS Szívszorító videót tett közzé Berki Mazsi Krisztiánról és a kislányukról

Szívszorító videót tett közzé Berki Mazsi Krisztiánról és a kislányukról

Az özvegy egy cuki videót posztolt a kislányáról és nemrégiben elhunyt férjéről, a videóhoz pedig néhány könnyfakasztó sort is írt.

 

Elmondta, mennyire fájdalmas is ez az ünnep, hiszen az elmúlt néhány évben boldogan ünnepeltek, ám ma már nem tehetik meg ezt.

„Az előző években ezen a napon ünnepeltünk, izgatottak voltunk, és próbáltuk titokban tartani a meglepetést, amivel a Szerelmemnek készültünk. Sikerült mosolyt csalni az arcára és könnyeket a szemébe… tavaly, tavalyelőtt és az előtt is.Ma ez a nap más… a mosolyt az égtől kapjuk, a könnyek pedig az én szememben vannak. Hiányzol nekünk, APA!

Engedjétek meg, hogy az én bábám szavaival köszöntsek minden apát ezen a napon, beleértve az én édesapámat is.

‘Drága Édesapák, Apukák, Nagyapák, Nagypapák! Fontosak vagytok! Fontos, a létetek, mert nélkületek nehéz az élet. Csak Ti tudtok hercegnőket nevelni, mellettetek lehetünk kiralynők! Csak Ti tudtok biztonságot adni, csak Ti tudtok mindannyiunkat megvédeni, a rendet a világban megőrizni.A mesék, amiket elmondtok, senki úgy nem tudja a sötét éjszaka előtt a lelkünkbe beleírni. Csak Veletek lehet a sárkányokat legyőzni, az égig érő fára felmászni, csak veletek lehet a világot vágtató unikornisokon bejárni és a gonosz boszorkányt elvarázsolni.

Veletek tudjuk megtanulni, hogy értékesek vagyunk és Ti vagytok, akik a fiainknak, a férjeinknek a mértéket és az erőt átadhatjátok.

Szeretünk Benneteket! És csak közösen, együtt változtathatjuk meg a világot! Boldog Apáknapját Nektek! Nem csak ma! De az év minden napján” – olvasható a posztban.


 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés

loading...