Kezdőlap AKTUÁLIS Szia Nagyi! Most hozzád írok, mert téged keresünk. Téged, akit még nem...

Szia Nagyi! Most hozzád írok, mert téged keresünk. Téged, akit még nem ismerünk, de tudjuk, szükségünk van rád!

Szia Nagyi! Most hozzád írok, mert téged keresünk. Téged, akit még nem ismerünk, de tudjuk, szükségünk van rád! Egyetlen nagymamát keresünk a hét éves Lili mellé. Lili halmozottan sérült, édes kicsi lány, akinek a szíve tele van szeretettel, és hiszem, ha Isten lenéz majd rá, csak egyetlen pillanatra, jövője is lesz. Lili csak ülni és mosolyogni képes, de élnie kell. Két húgát vesztette már el a kislány, ismeretlen eredetű genetikai betegségben, de Ő hősiesen küzd tovább.

 

Nagymamát keresünk, mert az anyának dolgoznia kell, a kislány pedig nem mehet intézetbe. Az anya zokog, retteg. Látja maga előtt, hogy nem lesz, aki fésülje a lánya haját, nem lesz, aki átölelje, hiszen az intézet falai között sokan vannak, az angyalok pedig kevesen. De enni kell, dolgozni kell, mert a házat, melyben élnek elveszik, és étel is kell. Dolgozni kell, Lilinek pedig biztonságra van szüksége.

 

Drága Nagyi! Lili Újszilváson él, és Rád vár. Rád, aki vigyázol rá, aki fecskendővel megeteted, tisztába teszed, és szereted addig, amíg anya harcol az életért. Nagyi! Hidd el, most van az a pillanat, amikor egy kislány vár Rád. Most válhatsz emberből angyallá, most, ebben a pillanatban. Nem tudjuk mi vár Lilire, mi Isten terve vele, de hiszem, ha minden este édesanyja fektetheti le, ha az otthonában élhet, mindent megkapott, a holnapot is, jelentsen ez bármit, tartson bármeddig.

Nagymama! Kérlek jelentkezz a [email protected] címen, hogy megismerhesd a családot. Add meg az elérhetőséged, add meg az esélyt, Lilinek és magadnak. Hidd el, nincsenek véletlenek. Várunk Rád! (Theodorovits Andrea)

Forrás:www.facebook.com

loading...