Kezdőlap EZOTÉRIA Szerinted kinek a legképmutatóbb a mosolya? Ezt figyeld mit árul el a...

Szerinted kinek a legképmutatóbb a mosolya? Ezt figyeld mit árul el a válaszod!

A mosoly ajtót nyit a lélekhez. Közelebb hozza egymáshoz az embereket és megmelengeti a szíveket. Természetesen ez akkor igaz, ha őszintén sugárzik a bensőnkből. A San Franciscoi Egyetem tanulmánya szerint 19 különböző mosoly típus létezik, melyek mindegyike két kategóriába sorolható be – az udvarias és az őszinte mosoly kategóriájába. 

Annak ellenére, hogy az udvarias mosolyhoz nem szükséges annyi arcizom munkája, mint az őszinte mosolyéhoz, mégis nagyon nehéz megkülönböztetni őket. Nézd meg a képet és válaszd ki a 6 mosoly közül azt, amelyik szerinted nem őszinte, majd tudd meg, hogy mit árul el a választásod a személyiségedről.

#1 Mosoly

Nagyon érzékeny vagy a körülötted lévő emberek hangulatára. Mivel ilyen empatikus vagy, képes vagy környezeted negativitását is magadba szívni és ez belülről mérgez téged. Emiatt szoronghatsz vagy depressziós állapotba is kerülhetsz. Másrészt tudod, hogyan fakassz örömöt magad körül. Nagyszerű barát vagy jó és rossz időkben is.

2# Mosoly

Különleges személy vagy, aki képes megtalálni a lelke és elméje közötti tökéletes egyensúlyt. A tapasztalataid során rengeteg érzéssel szembesültél már, ám sosem hagyod, hogy ezek a jóllétedet alapjaiban befolyásolják. Ez az egyik nagy erősséged, hogy képes vagy kontroll alatt tartani érzelmeidet.

#3 Mosoly

Ellenálló és büszke természet vagy, aki sosem veszíti el a higgadtságát, nem számít, hogy milyen érzelmi viharba keveredik. A pozitivitásod soha nem hagy el és ezért nagyszerű támogatást jelentesz a többiek számára, akik kényelmesen érzik magukat a közeledben. Sokan megfogadják a tanácsaidat és aszerint cselekszenek.

#4 Mosoly

Érett lélek vagy, aki képes a nehézségeket úgy kezelni, hogy közben nem igényli mások segítségét. Nem számít, hogy mennyire frusztrált, szomorú vagy dühös vagy, soha nem hagyod, hogy ezek a negatív rezgések a környezetedet megérintsék. Mindig próbálsz azokra a dolgokra fókuszálni, amelyek boldogságot hoznak az életedbe.

#5 Mosoly

Elértél egy bizonyos egyensúlyt az életedben és bármilyen szerencsétlenség is történjen az életedben, soha nem veszíted el a reményt és szilárd meggyőződésed van róla, hogy az csupán egy múlandó dolog. Tiszta elmével, gyakorlatiasan vagy képes tekinteni minden helyzetre. Környezeted nagyra értékeli hasznos tanácsaidat.

#6 Mosoly

Független és érett személy vagy, aki nem függ mások tanácsaitól és jelenlététől. A családod, a barátaid és bárki, aki közel áll hozzád, nagyon fontos számodra. Ezért van az, hogy mindig ott vagy, ha valakinek szüksége van rád. Megérted az emberi természetet és könnyen analizálod a lélek történéseit.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...