Kezdőlap EZOTÉRIA Szerinted ki a legfelelőtlenebb a képen?

Szerinted ki a legfelelőtlenebb a képen?

Hirdetés

Ennek a személyiségtesztnek az a lényege, hogy megvizsgáld a fentebb látható képet és eldöntsd, hogy a 4 alak közül melyik viselkedik a legfelelőtlenebbül. Ki az, akinek a helyére biztosan nem állnál be, ha választani kellene?

A döntésed sokat elárul rólad, hiszen egy adott szituációban a személyiséged ismert vagy éppen rejtett aspektusai befolyásolnak téged a legnagyobb mértékben. Válassz egy számot és olvasd el a hozzá tartozó leírást.

Hirdetés

#1 Ember

Ha úgy gondolod, hogy az 1-es személy viselkedik a legmeggondolatlanabbul, akkor az azt jelenti, hogy egy nagyon nyílt és közvetlen személyiséggel rendelkezel. Szívesen állsz egy csapat élére és hozol meg fontos döntéseket. A környezeted bízik benned, még annak ellenére is, hogy időnként nagyon önfejűen viselkedsz, hiszen mindig igyekszel olyan lépést megtenni, ami mindenki javát szolgálhatja.

#2 Ember

Ha a 2-es személyre esett a választásod, akkor sokan kedves embernek ismernek téged, aki szívesen aláveti magát mások akaratának és nem szereti magára vállalni a felelősséget. Érzelmileg eléggé bizonytalan vagy és gyakran kihasználnak téged, ha nem vagy elég szemfüles.

#3 Ember

Ha szerinted a 3-as személy a legbalgább, akkor az azt jelenti, hogy jellemzően álmodozó típus vagy, akinek néha olyan valóságtól elrugaszkodott elképzelései vannak, amiket szinte lehetetlen megvalósítani. Nehezen fogalmazod meg és adod át másoknak mindazt, ami benned zajlik, emiatt pedig kissé olyannak tűnhetsz mások szemében, mint aki nem e világból való. Ez téged ugyan egyáltalán nem zavar, mert tökéletes elfogadod magadat.

#4 Ember

Ha azt gondolod, hogy a 4-es személy teszi ki magát a legnagyobb veszélynek, akkor az azt jelenti, hogy jellemzően mindig a saját fejed után mész. Neked ne monda meg senki, hogy mit csinálj. Gyakorlatilag mindenről megvan a kiforrott véleményed és az elveidért hajlandó vagy vitába szállni bárkivel. A fontos, hogy soha ne ess túlzásokba, miközben hevesen igyekszel megvédeni az igazadat.

tudasfaja.com

Hirdetés