Kezdőlap EZOTÉRIA Szerinted ki a gyerek valódi anyja? Válaszod nagyon meglepő dolgokat tár fel!...

Szerinted ki a gyerek valódi anyja? Válaszod nagyon meglepő dolgokat tár fel! Készen állsz?

Hirdetés

A képen láthatod, amint két nő ül egymással szemben egy szobában, közben egy gyermek játszik önfeledten a földön. A kérdés az, hogy szerinted melyik nő lehet a gyermek igazi édesanyja? Habár csak egy válasz lehetséges, az általad választott nő sok dolgot elárul majd a személyiségedről.

 

Hirdetés

1. Ha a bal oldali a nőt választottad

Az emberek 70%-a ezt a nőt választja, habár ez a rossz válasz. Lehetséges, hogy nem voltál olyan állapotban, hogy jól meg tudd vizsgálni a finom részleteket.Kreatív személyiség vagy. Kicsi korod óta te voltál az, aki a legjobb házi feladatot csinálta vagy a legszebb babaházat építette meg. Nagyon találékony vagy és soha nem esik nehezedre képzeletben előre megalkotni a dolgokat, amiket később kivitelezel. Egy jelenkori Nikola Tesla vagy!

Köszönhetően ezeknek a tulajdonságoknak, nagyon szívesen fogadnak barátul téged, fantasztikus képzelőerőd és verhetetlen humorod miatt. Kivételes a zenei ízlésed is, ami szintén jól jön egyes szociális szituációkban.

Ismert vagy a jóságodról és őszinte empátiádról, ami miatt nagyon hasznos a tanácsokat tudsz adni másoknak. Keményen dolgozol és nagy valószínűséggel el is éred a céljaidat.

Jelen esetben nem a legmagasabb intelligenciádról adtál tanúbizonyságot, de a bátorságod, kitartásod és erőfeszítésed mindig meghozza gyümölcsét. Az egyik prioritásod az életben, hogy családod legyen és ez hamarosan meg is valósul, hacsak meg nem történt már eddig.


2. Ha a jobb oldali nőt választottad

Amikor egy kisgyerek idegenekkel van körülvéve, tudattalanul is a szülők irányába fordul, ezzel biztonságot és jóváhagyást kérve. Ha ezt a nőt választottad, akkor jól választottál.

Ez csak azt bizonyítja, hogy az intelligenciád sokkal nagyobb, mint hiszed. A bal agyféltekéd rendkívül fejlett. Ez a logikához és az érveléshez kapcsolódó terület.


Nagyon ésszerűen gondolkodsz, emiatt igazi tanácsadó lehet belőled. Társaságkedvelő vagy, hiszen tudod, hogy az emberekkel való kapcsolat a legjobb formája a tapasztalatok cseréjének és ismeretek szerzésének.

Erős hittel és magabiztossággal rendelkezel.

Van egy érzelgős oldalad is. Amikor a romantikus tettekről van szó, akkor az volt, nagyon előzékeny és gyengéd vagy. Az érzékenységed káprázatossá teszi a személyedet.

A nagy kalandokat a szeretteiddel, barátaiddal akarod megélni, de amikor a kivitelezésről van szó, gyakran hajlamos vagy visszavonulni.

Hirdetés