Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Szerencsehozó gyertya – add tovább és a szerencse már holnap melléd áll

Szerencsehozó gyertya – add tovább és a szerencse már holnap melléd áll

Hirdetés

Amikor az életünkbe be szeretnénk hívni a szerencsét, a boldogságot, sikert vagy bármi mást, gyakran fordulunk a gyertyamágia segítségéhez. A mágia előkészületeket igényel, legelsősorban nyugalmat, csendet és olyan időszakot, amikor biztos nem zavarnak meg. Célszerű mindent kikapcsolni ( TV, rádió, mobiltelefon). Gyúlékony anyag ne legyen a közelben és nem szükséges nagy gyertya, csupán olyan méretű, ami 1-2 óra alatt leég. A szertartásokat több alkalommal is el lehet végezni, ám mindig új gyertyával dolgozzunk.

 

Hirdetés

A kellékeket, amiket használunk, is be kell szerezni:  • gyertyát: 1 vagy több darabot
  • füstölőt
  • jelképet, ami a szerencséhez kapcsolódik, pl: Fortuna Istennő szobra, képe, vagy patkót
  • páratlan számú pénzérme: 3, 5, 7 (használatban lévőt és ne kínai lyukast használjunk!), de lehet bármi más is, ami a szerencsét jelképezi a mágiát végzőnek
  • tiszta fehér vagy zöld abrosz.
A szerencse behívásához a kék gyertya a legjobb, a zöld a pénzügyi sikerekhez segít. Lehet mindkettőt egyszerre használni.

A gyertyamágia  menete:

Az asztalra (vagy oltárodra) leteríted az abroszt. A gyertyádat a kezedbe fogod és elképzeled, hogy feltöltődik fehér fénnyel, letisztítja az addig rárakódott energiákat. Ha van szentelt vized, kicsit mosd át a felületét( megteszi olaj is). Ezzel a saját energiádat vitted bele, feltöltötted a személyes rezgéseddel (ha 2 gyertyával dolgozol, mindkettőnél ugyanezt tedd).

A tetejétől a közepéig, majd a talpától szintén a közepéig kened be. Tedd középre a szerencse jelképét, amit kiválasztottál magadnak, a pénzérméket, ha pénzügyekben kéred a szerencse segítségét. Fogalmazd meg magadban, miben szeretnél szerencsés lenni: pénzügyekben, munkában, karrierben, felvételt szeretnél nyerni az egyetemre stb.Fontos, hogy amikor leírtad, lásd is magad előtt, hogy életed minden területén a szerencse kísér!Gyújtsd meg gyufával a gyertyákat, de ne fújd és ne rázd el, hanem egy kis tűzálló tálba tedd bele, ahol biztonságosan végig ég. Gyújtsd meg a füstölőt is. Szentelj időt erre a nyugodt szertartásra. Kérd el a szertartás azon elemét, melynek köszönhetően lesz csak igazán hatásos, ez pedig a te személyes mantrád!

A papírra leírt célodat, mielőtt leég a gyertya, égesd el, ezzel küldöd FEL az égieknek a vágyadat. Hagyd végigégni a gyertyát – közben párszor ismételd el a mantrádat -, és utána temesd el a földbe. A pénzérméket tedd el a pénztárcád olyan rekeszébe, ahol biztosan nem veszed elő és nem költöd el.-asztro-show.hu

Hirdetés