Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Szerencsehozó elefánt Osszad meg, és hamarosan szerencse ér!

Szerencsehozó elefánt Osszad meg, és hamarosan szerencse ér!

Hirdetés

Az elefántot a feng shuiban gyakran használják a lakás bizonyos területein szerencsehozóként. Az elefánt, mint szimbólum, Buddhához és az indiai Ganesh istenséghez kapcsolódik, az erőt, a bölcsességet, az otthon védelmét, a termékenységet és az általános jó szerencsét jelképezi.

A legelterjedtebb nézetek szerint kizárólag az ormányát felfelé tartó elefánt képes bevonzani a sikert életünkbe. Otthonunkban 9 féle módon is felhasználhatjuk a kis elefánt szobrokat:

Hirdetés

1. Hogy beköltözzön hozzánk a szerencse és sikeresebbek legyünk akár a magánéletünkben, akár a munkánkban, egy elefántszobrot (vagy egy párt) tegyünk a bejárati ajtóhoz. Fontos, hogy az ormányuk befelé nézzen, így mutat irányt a szerencsének és hoz áldást otthonunkra.

2. A balszerencse ellen is védekezhetünk, ha az elefántokat az előbbihez képest pont fordítva, ormányukkal kifelé helyezzük el a bejárati ajtóban. Ebben a pozícióban a szobrok megakadályozzák, hogy a chi távozzon otthonunkból.

3. A szeretet és a hűség megőrzéséhez sohase egyetlen szobrot használjunk, hanem egy elefánt párt. Otthonunkban a szerelem bölcsőjeként funkcionáló hálószobában helyezzük el őket jól látható helyen.

4. Az anya és gyermek közti kötődést is szorosabbá tehetjük. Ehhez egy anya és egy bébi elefánt szobrát tegyük a lakás közös helyiségébe, pl. a nappaliba, ahol a család sokszor együtt tartózkodik. Ezzel a szeretetet és a szülő-gyerek kapcsolatát erősíthetjük meg.

5. Az elefántot nagyon sokan a termékenység növeléséhez használják. A mielőbbi gyermekáldáshoz hasonlóan helyezzük el az elefántot, mint a szerelem megőrzéséhez. A hálószobába tegyünk belőle egy párt, közvetlenül az ágy mellé vagy a szoba ajtajához, befelé néző ormányokkal, hogy behozza a termékenység energiáit. A legjobb, ha az elefánt ormánya lefelé néz, mivel ez nyugodtabb energiákat vonz, míg a felfelé álló ormány erőteljesebb, ez elsősorban a karrier és a szerencse bevonzásához előnyös.

6. A tudás és az iskolai teljesítmény is fokozható a feng shui szerint. Ehhez nincs szükség másra, mint az elefántszobrot a gyerek szobájába tenni – ha a saját sikerünket szeretnénk elősegíteni, akkor természetesen a miénkbe -, olyan helyre, ahol gyakran tanul és írja a házi feladatát. Az elefánt a bölcsességnek és a tudománynak az egyik legősibb szimbóluma, ezért is bízhatunk benne.

7. Ha úgy érezzük, elakadtunk a karrierünkben, nem mennek úgy a munkahelyen a dolgaink, ahogy szeretnénk, az elefánt ebben is segítségünkre lehet. A feng shui szerint a lakás karrier területe a bejárathoz a legközelebb eső rész. Ide tegyük az elefántot úgy, hogy ormányával befelé nézzen.

8. A szakmai siker fellendítéséhez egy elefántszobrot érdemes irodánkba is elhelyezni, szintén a bejárati ajtó közelében. Ezzel bevonzhatjuk a hatalmat, miközben távol tarthatjuk az ártó energiákat.

9. Egy jó vezető mindig kiegyensúlyozott, nyugodt és bölcsen hozza meg döntéseit. Ha ilyenné szeretnénk válni, tegyünk íróasztalunkra egy ormányával felénk néző elefántot, ami segít óvatosnak és átgondoltnak lennünk, ezzel megóv a hirtelen hozott rossz döntésektől.

Forrás:delina.hu

Hirdetés