Kezdőlap EZOTÉRIA Szerelmes időszak köszönt be az életedbe, ha az alábbi 3 csillagjegy valamelyikébe...

Szerelmes időszak köszönt be az életedbe, ha az alábbi 3 csillagjegy valamelyikébe tartozol!

A tavasz második hónapja csodálatos szerelmet, rózsaszín fellángolást, szívbizsergető napokat ígér egyesek számára. Nézd meg, hogy melyek azok a csillagjegyek, melyek áprilisban 3 méterrel a föld fölött fognak járni a boldogságtól!

Rák

A hónap első felében még kissé felbolydult lehet az életedet, úgy érezheted, hogy minden a feje tetejére állt, de légy türelmes, hiszen lassan minden rendeződni fog. Ha párkapcsolatban élsz, akkor épp itt az ideje, hogy elkezd értékelni, hogy egy ilyen csodálatos, hűséges, és szerető társ van melletted. Partnered abban is segítségedre lesz, hogy szakmailag minden álmod valóra váljon.

Ez a hónap kiváló időszak lesz arra, hogy néhány dolgot végre letisztázz magadban, annak érdekében, hogy stabilabb, és kiegyensúlyozottabb lehess az elkövetkezőkben. El kell döntened, hogy mi az, ami igazán fontos, és szükséges az életedben. Ebben a hónapban bekopogtat a szerencse az életedbe, így egyre közelebb kerülhetsz álmaid beteljesítéséhez.

Egy különleges kapcsolat kialakulása is van a láthatáron, az is lehet, hogy egy olyan személyre figyelsz fel jobban, aki eddig is a közvetlen környezetedben volt. Ha úgy érzed, hogy vonzó számodra az illető, ne félj kimutatni az érzéseidet. Ez a hónap a hosszútávú kapcsolatok kezdete, és a komoly elkötelezettségek ideje lehet.

Skorpió

Kellemes, és harmonikus időszak következik az életedben, ha párkapcsolatban élsz. A családi életed nagyon kiegyensúlyozott lesz, három fontos dolog-a harmónia, a megértés, és a gyengédség kap kiemelkedő szerepet mostantól. Úgy tűnik partnereddel kezditek újra felfedezni egymást, egyre többet jártok szórakozni, kirándulni, és a szexualitás is feléled köztetek.

Április 10-11-én kissé érzelmesebb leszel a kelleténél, de jobb, ha nem veszel a szívedre mindent. Próbáld mindennek a jó oldalát nézni inkább.

A szinglikre egy igazán kalandos hónap vár, az biztos, hogy egy percig sem fognak unatkozni.

Bak

Annak ellenére, hogy kisebb változások lesznek az életedben ebben a hónapban, igazán szerencsésnek mondhatod magad. Újra fellángol a szerelem, a párod és közted, tele lesztek energiával, új ötletekkel, és vágyakkal. Ez az időszak nagyon kedvező lesz a gyerekvállalás szempontjából is. Felújíthatod régi baráti kapcsolataidat, rendezz nagy vacsorákat, járjatok szórakozni, kirándulni, kikapcsolódni.

Az egyedülálló Bakok számára épp itt az ideje, hogy elfelejtsék a múltban történt rossz eseményeket. A hónap második felében pozitív változások állhatnak be a szerelmi életedben, megismerkedhetsz a nagy Ő-vel.

Szerző: tudasfaja.com

loading...