Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Személyre szabott feladattal születtél a Földre és így fogod elérni! Most megtudhatod!

Személyre szabott feladattal születtél a Földre és így fogod elérni! Most megtudhatod!

Hirdetés

Saját feladatunk a Földön személyre szabott, hiszen mind egy céllal születtünk meg, ami csak a miénk, senki másé! Biztos te is érzed, hogy az életed valahogy elkerülhetetlenül sodródott egy irányba, ami néha tetszett, néha meg nem annyira. És biztos benned is felmerült már a kérdés, hogy miért?

Az egyik befolyásoló tényező jól tudjuk, hogy a bolygók elhelyezkedése születésünk pillanatában, ami sajátos energiával és jellemzőkkel ruház fel minket. Ilyenkor kapjuk kézhez azokat a tulajdonságokat, amikkel nekivágunk életünk ösvényének, amihez az első csapásokat is ilyenkor jelöli ki nekünk az élet. Ezeken a csapásokon már személyes akadályainkat és buktatóinkat is felállították, amik persze egyrészt gyarapodnak majd, másrészt, meg rajtunk is múlik, hogy melyiken, hogyan jutunk túl, vagy fennakadunk-e rajta! Sokan próbálják meg kikerülni ezeket a buktatókat, és abban bízva, hogy majd könnyebb lesz, új csapásokat kezdenek el taposni maguknak.

Hirdetés

Na de mi a feladatunk? A születési jegyedből megtudhatod az alapfelállást, ez az első lépés:

1.     Kos: A kos egy igen tüzes jegy, bolygója a Mars. Igen határozott jellem, elképzeléseit mindenáron véghez viszi, és szerencsére olyan terveket is sző, amik ugyan nehezek, de megvalósíthatóak. Amit meg kell tanuljon, az az újratervezés, a dolgoktól való megválás és mások megértése!

2.     Bika: A Bika gyakorlatias és idealista egyszerre, aki jó barát és veszélyes ellenség. Csökönyös tud lenni, és magasra teszi a mércét párválasztásnál is. Amit meg kell tanuljon, az a spiritualitás jobb megértése és elfogadása, és a másokkal szembeni tolerancia.

3.     Ikrek: Nagyon beszédes, intelligens jegy. Ha kap rá lehetőséget, akkor hamar a társaság központjává válik. Amit tanul, az a határozott fellépés és megjelenés, a világban való rugalmasabb és könnyedebb mozgás. Úgy kell magabiztosnak lennie, hogy közben az egóját félreteszi és nem bánt meg másokat.

4.     Rák: A család a minden számára, és a párját is ennek megfelelően keresi. A belső értékekre figyel, fontos neki, hogy szórakoztassák. Azonban meg kell tanulnia leküzdeni a félelmeit és kockáztatni. Ezért keresi azt, aki ugyan megbízható és hűséges, de erős jellemével kimozdítja a komfortzónából.

5.     Oroszlán: Az oroszlán uralja a terepet és a társaságokat porondját is. Makacs és akaratos tud lenni, érdeklődő a spiritualitás iránt. Amit tanul az az alázat. A meghajlás az élet és mások felé, ami őszintén, belülről fakad.

6.     Szűz: A szűz rendezett és tervezett, ami nem jelenti, hogy ne vállalna be kalandokat. Felfigyel azokra, akik valamilyen formában kioktatják, néha így indul nála a szerelem is. Viszont meg kell tanulnia elengedni dolgokat és szokásokat. Az élet folyton bökdösi, hogy van még valami a megszokott körein kívül, amit érdemes meglesni.

7.     Mérleg: A mérleg kiegyensúlyozott, mindig megtalálja a pozitívet az eseményekben. Éppen olyan, mint egy mérleg. Se nem túl sok, nem túl kevés. Ha valamerre kibillen az élet, pakol a másik oldalra. Kellemes társaság. De meg kell tanulnia felvenni a kesztyűt és rácsapni az asztalra, amikor olyan a helyzet. Egyszóval határozottnak lenni, és lépni az álmai felé.

8.     Skorpió: Eleme a víz, bolygója a Mars. A skorpió kiismerhetetlen és nagystílű. Számíthat a megérzéseire, és kitartó is. Amit tanul az életben, az a megértés és empátia. A gyengédség és az érzelmes oldal átérzése.

9.     Nyilas: Világutazó és szabad szellem. Mindenben keresi a művészit és a szépet, meg a kalandot, amit a javára fordíthat. Folyamatosan az önzetlenséget tanulja, arra kényszeríti az élet, hogy nehezen magát is feltudja áldozni másvalakiért, még ha csak pillanatokra is.

10.  Bak: Magányos és független típus. Álmodozó, de intelligens, aki folyton fejlődik és tanul. Amit az élet tanít neki, az azonban az önkritika, és a spontaneitás.

11.  Vízöntő: Humanista, segítőkész és érzelmes. Nagyon erkölcsös, ezért sokan szeretik, de ki is használják olykor. A racionalitást tanulja, és azt, hogy hogyan legyen erős és rendíthetetlen. Az élet határozottságra és fellépésre kényszeríti, ami mögött átgondoltságnak kell lennie. Meg kell értenie saját magát, ami nagyon nehéz a számára.

12.  Halak: A legérzékenyebb vízjegy, ami sok előny és hátrány is a számára. Empatikus és romantikus, aki széppé varázsolja mások életét, ha akarja. Stabilitást és biztos pontot kell találjon az életben. Csak akkor lesz boldog mással, ha megtanul egyedül is az lenni.

A számmisztika szerint is egy új korszak közeleg, ami nagy változásokat sejtet! Azt már valószínűleg hallottad, hogy 2017 az univerzális első év lesz, ami új kezdeteket, a régi lezárását jelenti! A 2017-es év (2+0+1+7 = 10 = 1) a numerológiában a Nap száma, a khaldeusi asztrológiai sorrend szerint is a Nap éve lesz, ami nagyon fontos időszak. Ebben az évben végre használhatod egyedi képességidet, hogy változtass a sorsodon; új perspektívákat fogsz találni a megoldásokra. Az egyes év arra ösztökél, hogy kezedbe vedd az irányítást, és felszámold a lelki és fizikai problémákat! Szóval itt a lehetőség, hogy sokkal közelebb kerülj a személyes feladatod megoldásához, hát ne lepődj meg, ha majd újfajta kihívások elé állít az élet! Lehet, hogy néha nehéznek fog tűnni, meg soknak, de most gőzerővel haladsz majd a céljaid felé.

Most válaszd ki, hogy mi okozza a legnagyobb kihívást az életedben. A megadottak csak példák, ha van valami konkrét, amit felismersz, akkor azt is megnevezheted magadnak, de csak egyet választhatsz! A helyes válasz, mindig az, amelyik először ugrik be valami miatt, ha nem tetszik annyira, akkor is! Adj magadnak időt, csukd be a szemed, és hagyd, hogy a tudatod megtalálja a választ, ha nincs a felsoroltak között.

1.     karrier

2.     család

3.     szerelem

4.     egészség

Most válassz ki a felsoroltak közül egy tulajdonságot, amit a legfontosabbnak tartasz! Ez csak segítség, ha van valami, amit egyből az eszedbe jut, akkor azt is választhatod, de innen is csak egyet, amit a legkifejezőbbnek tartasz, és mindig az a helyes, ami valamiért elsőre az eszedbe jut, akár tetszik, akár nem. Adj magadnak időt, mielőtt tovább mész! Csukd be a szemed, és idézd fel ismerőseidet. Kinek van olyan tulajdonsága, amit esetleg irigyelsz, magadnak is szeretnéd, vagy nagyon tisztelsz!? Itt van pár példa:

1.      talpraesettség

2.      magával ragadó személyiség

3.      segítőkészség

4.      megjelenés

5.      humorérzék

A horoszkópodban megtalálod, hogy mi az, amivel általánosságban kell küzdened, és mit kell megtanulnod és megértened az életben. A legnagyobb kihíváson keresztül fogod tudni megérteni, és megtalálni a saját személyes feladatodat valamilyen formában. Ha a család az például, akkor lehet, hogy valakivel fel kell vegyed a kapcsolatot, vagy valamelyik rokon tud csak rávilágítani a problémára. Lehet, hogy valakit elvesztettél, és meg kell tanulnod elengedned és nélküle élni, vagy ha nincs családod, akkor így mutatja meg az élet, hogy valami hiányában ott van egy másfajta teljesség valamilyen formában, esetleg ebben az életben az a feladatod, hogy megérts valamit, amit így tudsz elérni. A tulajdonság abban segít, hogy hogyan!

Az igazi válasz benned van, és mindig is ott volt! Csak fel kell ismerned, és tudnod kell, merre keresd! A boldogsághoz nem kell mindent megoldani, néha elég csak megérteni valamit! 2017-ben jó esélyed lesz megtalálni és felismerni az igazi kihívást, és meg is ugorhatod, hogy a lelked sokkal nagyobb békét leljen! Most már tudod, hogy mire kell figyeljél, és jönni fog a válasz is! Az azonban biztos, hogy nem véletlen vannak azok az akadályok és kihívások előtted, amik vannak, mert te vagy az egyetlen, aki azokat megtudja oldani, és senki más! Úgyhogy büszke lehetsz magadra! Lehet, hogy nem látod mindig így, de a saját életed igazi hőse vagy! Ne feledd, hogy „mindig választhatnánk a csillagokhoz vezető utat, de inkább azt választjuk, amelyikre szükségünk van!”

Forrás

Hirdetés