Kezdőlap AKTUÁLIS Szebeni István teljesen összeroppant: Nem hiszem el, hogy ez megtörténhet

Szebeni István teljesen összeroppant: Nem hiszem el, hogy ez megtörténhet

Hirdetés

Borzalmas tragédia.

 

Hirdetés

A TV2 műsorvezetőjének kisfia együtt járt óvodába korábban a megölt 7 éves kisfiúval

Szebeni egy Facebook-posztban fejezte ki a gondolatait, aki csakúgy mint sokan mások még mindig nem tért magához, hogy egy ilyen tragédia, hogy történhet meg:

„Hogy lehet megölni egy gyereket?!?

Videót akartam készíteni, de képtelen vagyok rá. Nem hiszem el, hogy ez megtörténhet. Nem ölhetsz meg egy gyereket! Nem teheted!! Nincs rá mentség!! Nem bánthatsz egy gyereket!” – írta közösségi oldalán Szebeni István.Hozzátette, hogy azért tettem ki ezt a posztot, mert – mint fogalmazott – elég volt!

„Nap mint nap ezzel szembesülök a munkám által is, hogy nem tudjuk megvédeni a gyermekeket. Az iskolákban, a szülői bántalmazástól, legyen az lelki vagy fizikális!

A mi felelősségünk, hogy vigyázzunk rájuk, hát milyen emberek vagyunk???Gyűlöljük egymást, pedig a gyerekeknek békében és szeretetben kellene felnőniük!

Ébredjünk már fel, könyörgöm, tegyünk már valamit!” – hangsúlyozta a Tények műsorvezetője.

 

A tragédia hátteréről mi is beszámoltunk. Mint megírtuk, féltékenység áll a mészárlás mögött. Ismerősei is gyáva féregnek tartják az a férfit, aki agyonlőtte hétéves kisfiát, volt feleségét és az asszony édesanyját vasárnap este a nyílt utcán Dunakeszin. B. Zoltán Péter azt követően kezdett vérengzésbe, hogy egykori párja felelősségre vonta: miért nem a megbeszélt időben vitte vissza a láthatásról közös kisfiukat. Az elhunyt édesanya új párja lapunknak azt nyilatkozta, hogy a legtöbb lövést a 7 éves kisfiú kapta. A férfi ezután magával is végzett.

Hirdetés