Kezdőlap OTTHON HÁZI PRAKTIKÁK Szállodák titkos trükkje – Így csináld, és hetekig nem rakódik le a...

Szállodák titkos trükkje – Így csináld, és hetekig nem rakódik le a por otthon!

Hirdetés

Biztosan te is észrevetted már, hogy hiába az alapos és gondos igyekezet, a portörlés után pár nappal olyanok lesznek a felületek, mintha nem is csináltál volna semmit. Nagyon idegesítő!

Szerencsére létezik egy szuper megoldás, amelyet szállodák és múzeumok is előszeretettel alkalmaznak, hogy a több órás, munka ne menjen kárba. A portalanság sokkal tartósabb lesz, ha te is követed ezt a módszert.

Hirdetés

Akár 2-3 hónapig is megelőzhető a por lerakódása

A csoda termék nem más, mint a glicerin, amely amellett, hogy nagyon hatékony, még olcsó is. Ráadásul nem csak a bútorok felületén, de a tükrökön és a padlón is sikerrel alkalmazható.

Alkalmazásakor nem hagy foltot, átlátszó réteget von a felületre. Állaga sűrű és teljesen szagtalan.

Mielőtt a bútoron vagy tükrön alkalmaznád, először tisztítsd meg, töröld le róla a port, majd vegyél egy mikroszálas kendőt, arra csepegtess a glicerinből és töröld át alaposan a felületeket.

Ha a padlót szeretnéd kezelni vele, akkor a felmosó vízbe kell cseppentened belőle és ezzel kell áttörölnöd a laminált padlót, parkettát vagy járólapot.

Szépségápolásban is használható

Nem csak a takarításban lehet nagy segítségünkre ez a csodaszer. Ha a kézkrémedbe teszel belőle pár cseppet, akkor a bőröd sokkal puhábbá válik tőle. Ha a samponodhoz adsz hozzá szintén pár cseppet, a hajad fényesebbé válik a mosás után.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés