Kezdőlap AKTUÁLIS Súlyos koponyasérülést szenvedett az Exatlon versenyzője

Súlyos koponyasérülést szenvedett az Exatlon versenyzője

Hirdetés

Kempf Zozo a Palikék Világa by Manna című műsorban szólalt meg a komoly balesetéről. A BMX-versenyző beszélgetett Wágner Tamással, és elárulta, hogy egy alkalommal koponyasérülést szenvedett, és ami még érdekesebb, hogy nem is verseny közben történt az eset.

 

Hirdetés

„Voltak sérülések… volt olyan bokasérülésem, amikor az összes külső bokaszalagom elszakadt. Ez volt az egyetlen műtétem. Volt egy bicikliversenyem, még itt, Pesten, a Normafán.

Behoztam a második helyet, volt utána egy kis after party. Jövünk lefelé az Istenhegyin, azt is megúszom fék nélkül, az nagyon komoly. Akkor már csak bent a városban gurulgattunk, amikor azegyik barátommal összeakadt a kormány.

Nem is az, hogy figyelmetlen voltam… sajnos, bénázás volt, és nekiestem egy fémoszlopnak az utcán. Akkor szilánkosra tört a koponyám…”– mondta Zozo, aki versenyzés közben még soha nem szenvedett komolyabb sérülést.

„Úgy gondolom, egészen jól megúsztam eddig azokat a sérüléseket, amik a versenyzésből adódhatnak. Voltak zúzódások, megütöttem a lábam, kicsit kificamodott, lilulások, de ezek benne vannak ebben a sportban.Szerintem egész jól megúsztam eddig, mert extra óvatosan próbáltam csinálni” – magyarázta a sportoló, aki biztonsági játékosnak tartja magát. Egy-egy trükköt akár százszor is kipróbál egy szivacsmedence felett, és csak utána próbálja ki élesben.

Kempf Zozo a Palikék Világa legutóbbi adásában azt is elárulta, hogy nem akart csapatsportot választani, mert nem kevés önzőség szorult belé. „Szeretek csak magammal foglalkozni, amikor edzés van” – mondta Zozo.
Hirdetés