Kezdőlap EZOTÉRIA Semmi sem véletlen az életben, minden egy meghatározott okkal történik!

Semmi sem véletlen az életben, minden egy meghatározott okkal történik!

Találkoztál már egy régi ismerőssel, akinek “véletlenül” pont olyan cipője volt, mint neked? Vagy volt olyan, hogy mivel nem azon az úton mentél, amit a reggel kigondoltál, “véletlenül” elkerültél egy balesetet?

De biztosan olyan is előfordult már, hogy visszatérőn mindenhol ugyanazzal a két számjeggyel találkoztál. Az életben mindennek megvan az oka, nagyon jól ki van tervelve a rendszer, és az is, hogy mikor mi fog történni velünk, és miért pont akkor!

Az életben jó, ha pontosan úgy fogadunk el mindent, ahogy van, mert mindennek, még a rossz dolgoknak is megvan az oka.

Az egész olyan, mintha véletlenül történne, azonban annyira hihetetlen az egybeesés, hogy már nem tudod az eseményt, találkozást a véletlennek tulajdonítani.

Jung szerint mindez a kollektív emberi tudatba, vagyis az Univerzumba gyökerezik. A lelki fejlődés egy fontos pillanatában a kollektív tudatalatti mintái nagyon egybeeső formában nyilvánulnak meg. Így egy pillanatra a nagy egész részének érezhetjük magunkat, és ilyenkor egy fontos mondandóval felruházott “üzenetet kapunk”, amit nem biztos, hogy mindig elsőre meg is értünk.

Mindannyian kapcsolatban állunk az Univerzummal, és ezáltal egymással is, véletlen egybeesések nincsenek. Minden véletlennek tűnő egybeesésnek üzenete van. Ha készen állsz a változásra, akkor megkapod a leckét, amiből tanulhatsz.

Olyan ez, mint egy tükör, amikor elkezdesz hinni benne, akkor tükrözni fogja az elkötelezettségedet, és látni fogod a jeleket, melyek a helyes úton vezetnek.

Múltunk, jelenünk, és jövőnk eseményei mindig kapcsolatban állnak egymással.

És, bár lehet, hogy néha nem értjük, hogy mi miért történik az életünkben, később, ha nagyon figyelünk, mindennek megtudjuk általában az okát.

Ha olyan dolgokkal, és eseményekkel szembesülünk, melyek szokatlan gyakorisággal ismétlődnek az életünkben, próbáljunk jobban odafigyelni rájuk, megfejteni, hogy mi is lehet az igazi jelentőségük.

tudasfaja.com

loading...